Στην αιθουσα μεσα ο καθηγητης εχει δειξει αποκλειστικα κ μονο FORTRAN 77 και αυτη ζηταει στο τελος. Αν χρησιμοποιησεις 90 την δεχεται , πρεπει να το αναφερεις στην κολλα σου και φυσικα θα εχεις μια ιδιαιτερη μεταχειριση καθως 90 δεν εχει πει. Οι σημεωσεις του Intelx86 εχουν αρκετες εντολες σε 90 οποτε προσοχη.
fortran έγραψε:Στην αιθουσα μεσα ο καθηγητης εχει δειξει αποκλειστικα κ μονο FORTRAN 77 και αυτη ζηταει στο τελος. Αν χρησιμοποιησεις 90 την δεχεται , πρεπει να το αναφερεις στην κολλα σου και φυσικα θα εχεις μια ιδιαιτερη μεταχειριση καθως 90 δεν εχει πει. Οι σημεωσεις του Intelx86 εχουν αρκετες εντολες σε 90 οποτε προσοχη.
Ο Γιαννόπουλος ΔΕΝ κάνει δεκτές εντολές FORTRAN 90
Οι σημειώσεις μου εμπεριέχουν ΜΟΝΟ εντολές FORTRAN 77, αφού ο compiler που χρησιμοποιούσα ήταν 77 και δε δεχόταν εντολές της 90
POSTREACT(ions) SUMMARY
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε
I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.
Καλύτερα λοιπόν που διευκρινίστηκε.Οπότε εντολές από FORTRAN90 δεν παίζουν και πάμε με τις κλασικές από FORTRAN77 για να μη ρισκάρουμε...(κρίμα πάντως γτ πολλές εντολές της 90 σε γλυτώνουν απο ολόκληρα προγράμματα στην 77,τζάμπα η χαρά...).
POSTREACT(ions) SUMMARY
Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm.
και στις σημειωσεις που ανεβασε ο intelx86 περιεχονται αυτες οι εντολες...
γιαυτο κ οπως προανεφερα προσοχη, υπαρχουν εντολες που δεν γινονται δεκτες καθως δν τις εχει κανει στην αιθουσα
οποτε καλυτερα να μην ανεβαινουν σημειωσεις , οι οποιες δεν προερχονται απο το μαθημα. Μονο αυτοι που παρακαλοθουν και ξερουν ας ανεβαζουν
φιλε μου σορυ, εισαι τυφλος? τις εντολες αυτες τις εχει κατω απο ενα σημειο οπου εχει τις εντολες της φορτραν 90 . Ανοιξε τα ματακια σου και ασε τους γελοιους υπαινιγμους...
Παιδια εχω γραψει ενα προγραμμα για το θεμα 1ο 2010 κανονικη.Επειδη η λυση που δινει ενα παιδι δεν μου κανει πολυ click,βεβαια η δικια μου βγαζει για ολους τους τοιχους παραθυρο 1,20 ενω δεν θα επρεπε μπορει να την δει καποιος να μου πει που ειναι το λαθος μου.Μου εχει σπασει τα νευρα.
POSTREACT(ions) SUMMARY
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Your gonna eat lightning, and your gonna crap thunder! Mickey Goldmill
Rocky (1976)