Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Συγγράμματα 5ου εξαμήνου
Συντονιστής: University Editors
-
akrovolistos
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Re: Συγγράμματα 5ου εξαμήνου (2011-12)
Επίσης έχετε υπόψιν πως το βιβλίο του Αβραμίδη (θεωρία και ασκήσεις) υπάρχει online εδώ
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!
Re: Συγγράμματα 5ου εξαμήνου
Παιδιά αυτό το βιβλίο είναι το ίδιο με αυτό που παίρνουμε από τον Εύδοξο ;;; Θα μπορούσε κάποιος μεγαλύτερος να το ελέγξει ;;;
http://mycourses.ntua.gr/courses/CIVIL1 ... -_2006.pdf
http://mycourses.ntua.gr/courses/CIVIL1 ... -_2006.pdf
Ειναι το ιδιο βιβλιο αλλα πιο παλια εκδοση..απο τον ευδοξο παιρνετε του 2009 .Λογικα δεν θα εχει σημαντικη διαφορα.
'To thine own self be true'-William Shakespeare
-
Konstantinos_pap
- Έτος εισαγωγής: 2012
Έχει πάρει κανείς το βιβλίο "ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΑΤΙΚΗ" των Walter και Erlhof που προτείνεται για την Στατική ΙΙ και το "ΕΔΑΦΟΜΗΧΑΝΙΚΗ: ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ" του Barnes για την Εδαφομηχανική Ι; Εντυπώσεις;
Ειδικά για του Barnes για την εδαφομηχανική, αξίζει να το προτιμήσουμε σε σχέση με το βιβλίο του κ. Καββαδά; (δεδομένου ότι το έχει αναρτήσει και στο διαδίκτυο, έστω και σε παλαιότερη έκδοση)
Ειδικά για του Barnes για την εδαφομηχανική, αξίζει να το προτιμήσουμε σε σχέση με το βιβλίο του κ. Καββαδά; (δεδομένου ότι το έχει αναρτήσει και στο διαδίκτυο, έστω και σε παλαιότερη έκδοση)
στο 4ο πηρα στατικη του Αβραμιδη αλλα δεν εμεινα πολυ ευχαριστημενος και ετσι σημερα παρελαβα και τωρα ξεφυλλιζω "ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΑΤΙΚΗ" των Walter και Erlhof
-
Konstantinos_pap
Και εγώ αυτό λέω να πάρω.. Στο 4ο πήρα του Βαλιάση πάντως και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος.
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Του Καββαδά το βιβλίο για τα Εδάφη1 είναι πάρα πολύ καλό. Είναι απλό, λιτό, κατανοητό, τα εξηγεί πολύ καλά.Konstantinos_pap έγραψε:Ειδικά για του Barnes για την εδαφομηχανική, αξίζει να το προτιμήσουμε σε σχέση με το βιβλίο του κ. Καββαδά; (δεδομένου ότι το έχει αναρτήσει και στο διαδίκτυο, έστω και σε παλαιότερη έκδοση)
Είναι από τα βιβλία που μου έχουν χρησιμεύσει περισσότερο στη σχολή.
Το προτείνω, λοιπόν, όχι μόνο επειδή είναι του Καββαδά, αλλά επειδή είναι ένα πολύ καλό βιβλίο και ένα τόσο καλό βιβλίο χρειάζεται για βασικά μαθήματα όπως τα εδάφη.
Τώρα, δεν ξέρω πόσο επιστήμονας νιώθει ο καθένας και τι απαιτήσεις έχει και δεν ξέρω και τίποτα για του Barnes για να σου απαντήσω.

-
Konstantinos_pap
Σ'ευχαριστώ πολύ!OxYdO έγραψε:Του Καββαδά το βιβλίο για τα Εδάφη1 είναι πάρα πολύ καλό. Είναι απλό, λιτό, κατανοητό, τα εξηγεί πολύ καλά.Konstantinos_pap έγραψε:Ειδικά για του Barnes για την εδαφομηχανική, αξίζει να το προτιμήσουμε σε σχέση με το βιβλίο του κ. Καββαδά; (δεδομένου ότι το έχει αναρτήσει και στο διαδίκτυο, έστω και σε παλαιότερη έκδοση)
Είναι από τα βιβλία που μου έχουν χρησιμεύσει περισσότερο στη σχολή.
Το προτείνω, λοιπόν, όχι μόνο επειδή είναι του Καββαδά, αλλά επειδή είναι ένα πολύ καλό βιβλίο και ένα τόσο καλό βιβλίο χρειάζεται για βασικά μαθήματα όπως τα εδάφη.
Τώρα, δεν ξέρω πόσο επιστήμονας νιώθει ο καθένας και τι απαιτήσεις έχει και δεν ξέρω και τίποτα για του Barnes για να σου απαντήσω.
-
Konstantinos_pap
Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Με ποια λογική δεν προτείνεται κανένα βιβλίο για την οδοποιϊα εφόσον δικαιούμαστε ένα βιβλίο για κάθε μάθημα μέσω του Ευδόξου; (πέρα φυσικά από τις σημειώσεις του κ. Κανελλαϊδη)
- melenenody
- Έτος εισαγωγής: 2014
Έχει κάποιος άποψη για το βιβλίο του Πρίνου στην Υδραυλική;