Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Off-topic / Flaming Posts
-
BougatsaMeTyri
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Αποτελέσματα Επαναληπτικής Εξεταστικής 2011-12 (Ερωτήσεις & Σχόλια)
ο κύριος Τρέζος υπερκάλυψε τα πάντα.Μάλλον δεν παρακολουθούσες αρκετά φίλε μου.
dip me in chocolate and feed me to lesbians
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Τρολιά που φαίνεται από χιλιόμετρα
Τρολλιά σε ντουέτο , ε?ingenieurin26 έγραψε:![]()
![]()
![]()
Τρολιά που φαίνεται από χιλιόμετρα
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Ναι, μη σου πω και σε τρίο
σωστος ο μπουγατσας (με τυρι)..δε παρακολουθουνε τα κωλοπαιδα κ θελουν να περασουν κ μπετο (το 2)..!τι να κανεις επιλογες ειναι αυτες
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Off topic:
Ανάλογη τρολλιά είχε κάνει και το ντουέτο dean-omerta....Τότε με την απεργία....Προσωπική εκτίμηση...
Ανάλογη τρολλιά είχε κάνει και το ντουέτο dean-omerta....Τότε με την απεργία....Προσωπική εκτίμηση...
Re: Συγγράμματα 3ου εξαμήνου
Off topic:
Γνωρίζει κάποια/ος τι σημαίνει το <+1>, <+2> κ.λ.π. στους διαλόγους του MQN, τι σήμαινε πρωτογενώς και ποιος το πρωτολανσάρισε;
Το Quiz απευθύνεται ΜΟΝΟ σε "νέους" (5ο εξάμηνο το πολύ) και ο /η 1ος με ορθή απάντηση έχει ... τι άλλο +1 στην <ΕΦΥΔΡ>
Off topic:Lost.in.Athens έγραψε:Off topic:Dust έγραψε:Off topic:thev έγραψε:Off topic:
για αριθμητικη αναλυση τυχοπουλος ειναι ωραίο
Στην όψη. Στην πράξη έχει λάθη που εμένα τουλάχιστον μου είχαν δημιουργήσει ανασφάλεια κάθε φορά να ψάχνω τι είναι το σωστό. Ίσως του χρυσοβέργη απ' αυτή την άποψη να υπερτερεί αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία (έχει και δισκέτα, που το πας!).
+1
Γνωρίζει κάποια/ος τι σημαίνει το <+1>, <+2> κ.λ.π. στους διαλόγους του MQN, τι σήμαινε πρωτογενώς και ποιος το πρωτολανσάρισε;
Το Quiz απευθύνεται ΜΟΝΟ σε "νέους" (5ο εξάμηνο το πολύ) και ο /η 1ος με ορθή απάντηση έχει ... τι άλλο +1 στην <ΕΦΥΔΡ>
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
- Jimmis
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2010
Off topic:
Σημαινει οτι συμφωνει με το απο ποστ του απο πανω.Τι σημαινε πρωταρχικως δεν εχω ιδεα.Ισχυει γενικοτερα παγκοσμιως σε φορουμ κτλ.Και γενικα παιζει να ηταν σαν τα αντιστοιχα likes του facebook ala forum style.
Σημαινει οτι συμφωνει με το απο ποστ του απο πανω.Τι σημαινε πρωταρχικως δεν εχω ιδεα.Ισχυει γενικοτερα παγκοσμιως σε φορουμ κτλ.Και γενικα παιζει να ηταν σαν τα αντιστοιχα likes του facebook ala forum style.
Your gonna eat lightning, and your gonna crap thunder!
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Mickey Goldmill
Rocky (1976)
Off topic:
συμφωνω με Jimmis ... αλλα ετσι οπως το θετετε μαλλον εσεις το πρωτολανσαρατε....
συμφωνω με Jimmis ... αλλα ετσι οπως το θετετε μαλλον εσεις το πρωτολανσαρατε....
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)