Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Η Τρολλιά της Ημέρας!
Re: Η Τρολλιά της Ημέρας!
Αν και δεν είμαι σίγουρος αν συμφωνώ με τις επισημάνσεις του κ.Κατσαρέλη (μάλλον συμφωνώ με την πρώτη από αυτές, αν και δεν κατάλαβα τι εννοεί ο Ρωμανός) θεωρώ ότι η κ. Τρουφάκου και λίγα άκουσε με τη βλακεία που έκανε.
-
dirematitis
- Έτος εισαγωγής: 2012
@Nysta
Ελπιζω πως εχεις αραξει και απλα εριξες την βραδινη σου... τρολλια!
Ελπιζω πως εχεις αραξει και απλα εριξες την βραδινη σου... τρολλια!
Καταρχάς ποιές πολιτικές απόψεις, ποιά σχόλια και ποιά κριτική; μαρκάρεις κάτι λέξεις, πετάς μετά είναι δικά μου και ναι, δε χρειάζεται κάτι άλλο. Φτάνει που είσαι καθηγητής και ό,τι άλλο πιστεύεις ότι είσαι. Τι κερδίζεις με το να προκαλείς έτσι; ελπίζω να μην σε παίρνουν στα σοβαρά όσοι νομίζεις ότι το κάνουν, ως αφ'υψηλού σχολιαστή των πάντων.
Να πω και ότι το σχόλιό μου δεν έχει κάποια σχέση με του νυστα .
Να πω και ότι το σχόλιό μου δεν έχει κάποια σχέση με του νυστα .
Θα συμφωνήσω με την πρώτη πρόταση της (;) emma.d. Κάποιες φορές είναι όντως ενοχλητικός αυτός ο τρόπος σχολιασμού, αν και θεωρώ ότι ο κ.Κατσαρέλης δε χαρακτηρίζεται από έπαρση.
καμία τρολιά, οι μόνοι που δεν χάρηκαν με την σημερινή είδηση είναι οι τύποι που σκέφτονται έτσι
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Η πληρότητα του μπλε κάδου είναι ευθέως ανάλογη με το επίπεδο του διαλόγου στο forum..
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Νίκος Ορφανός
Ηθοποιός-σκηνοθέτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι
Πριν Μετά Δάσκαλε, αυτός είναι στην αριστερή φράξια;
Ηθοποιός-σκηνοθέτης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι
Πριν Μετά Δάσκαλε, αυτός είναι στην αριστερή φράξια;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.

- lybe33
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Είναι με τους παγωτατζήδες...Χιπστεροναζισμούλης, όπως έχει ειπωθεί πολύ σωστά 
-
wilshere
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2012
Χμμμ και τώρα πρέπει να στηρίξουμε τον αγωνιστή-απεργό πείνας Μιχελογιαννακη ή κλείνουμε λόγω Εορτών;
Υ/Γ: Φήμες λένε πως στα λεξικά δίπλα από τη λέξη λαϊκιστής προστέθηκε ΚΑΙ το δικό του όνομα...
Υ/Γ: Φήμες λένε πως στα λεξικά δίπλα από τη λέξη λαϊκιστής προστέθηκε ΚΑΙ το δικό του όνομα...