Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Off-topic / Flaming Posts
Re: 30/08-20/09: Κατάληψη Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών
alienson πού ακριβώς βρίσκεται το λάθος στο συλλογισμό του lost? Γιατί γενικά η αριστερά αυτές τις μέρες παρουσιάζει μια έλλειψη επιχειρημάτων. Άλλος είναι ο τζάμπα μάγκας μου φαίνεται...
δεν ειναι τζαμπα μαγκια ρε παιδια... η συνελευση μπορει να εχει αποφασιστικο χαρακτηρα οταν εχει συμμετοχη πανω απο ενα συγκεκριμενο αριθμο..
απο τη στιγμη που αυτος ο αριθμος μαζευτει, δεν τιθεται ζητημα αντιδημοκρατικοτητας..
απο τη στιγμη που αυτος ο αριθμος μαζευτει, δεν τιθεται ζητημα αντιδημοκρατικοτητας..
Δεν το κατανοοω αυτό... Δηλαδή θα μαζεψεις πάλι όλα τα άτομα που μαζεύτηκαν πιστεύεις? η αρκει να ναι και λιγότερα και να ναι κατάληψη?
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
Re: Τι γίνεται με την εξεταστική Σεπτέμβρη;
Τα ΕΑΚ έδειξαν την φασιστική τους εικόνα. Πλέον οι πλειοψηφία δεν μετράει, γιατί για τον φασισμό των "συναδέλφων" μας ισχύει 303<260!
Αν παλεύουν αυτοί για ένα καλύτερο μέλλον τότε έχω απογοητευτεί! Φασισταριά....
Πλασάρετε εσείς ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!
Παλεύετε για το ΑΣΥΛΟ εσείς? Άσυλο θέλουμε εμείς από εσάς.
Και τελικά μην αναρωτιόμαστε γιατί πάμε κατά δι@όλου!
Συγγνώμη στους υπόλοιπους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ μου που συμβάλω στο σήριαλ αλλά κάτι τέτοιο δεν πρέπει να το αφήσουμε να περάσει έτσι! Θα είμαστε εκεί να σας τα πούμε κατάμουτρα...
Αν παλεύουν αυτοί για ένα καλύτερο μέλλον τότε έχω απογοητευτεί! Φασισταριά....
Παλεύετε για το ΑΣΥΛΟ εσείς? Άσυλο θέλουμε εμείς από εσάς.
Και τελικά μην αναρωτιόμαστε γιατί πάμε κατά δι@όλου!
Συγγνώμη στους υπόλοιπους ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ μου που συμβάλω στο σήριαλ αλλά κάτι τέτοιο δεν πρέπει να το αφήσουμε να περάσει έτσι! Θα είμαστε εκεί να σας τα πούμε κατάμουτρα...
260>303 ====> ΦΑΣΙΣΜΟΣ! Συγγνώμη και Καλημέρα!!!
-
John of the Knin
παίζει κανένα παρτάκυ για τις διακοπές????
Re: Εξελίξεις σχετικά με την εξεταστική Σεπτεμβρίου (Σχολιασμός)
Ε, σήκω φύγε. Δεν θα μας λείψεις.
Vae Victis
ουτε εμενα θα μου λειψει κατι απο αυτο το χαος. ποσο μαλλον οσα βιωνουμε τελευταια. σε τελικη δεν καταλαβαινω πως ειναι κακο, που με νοιαζει να μην καταληξω να δουλευω σα ζωο και να παιρνω ενα ποσο που δε θα φτανει ουτε για τα βασικα και να πληρωνω αλλων σπασμενα. και να καταληξω να μαι 70 χρονων και να γυριζω πισω και να νιωθω οτι δεν καταφερα τιποτα απο οσα ηθελα γιατι η χωρα μου ξερει μονο να πνιγει τα παιδια της. και πιστεψτε με πνευμα πατριωτισμου διαθετω απειρο, παρολα αυτα κοιταχτε τι εχουμε φτασει να λεμε.
~happiness is a mood not a destination~
kliu έγραψε:ουτε εμενα θα μου λειψει κατι απο αυτο το χαος. ποσο μαλλον οσα βιωνουμε τελευταια. σε τελικη δεν καταλαβαινω πως ειναι κακο, που με νοιαζει να μην καταληξω να δουλευω σα ζωο και να παιρνω ενα ποσο που δε θα φτανει ουτε για τα βασικα και να πληρωνω αλλων σπασμενα. και να καταληξω να μαι 70 χρονων και να γυριζω πισω και να νιωθω οτι δεν καταφερα τιποτα απο οσα ηθελα γιατι η χωρα μου ξερει μονο να πνιγει τα παιδια της. και πιστεψτε με πνευμα πατριωτισμου διαθετω απειρο, παρολα αυτα κοιταχτε τι εχουμε φτασει να λεμε.
BM έγραψε:Ε, σήκω φύγε.
Vae Victis
γινεσαι κουραστικος
~happiness is a mood not a destination~