Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Θεμελιώσεις (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
Re: Θεμελιώσεις (2013-14)
Ο κ Καββαδας είχε γραψει στον πίνακα ότι τ τμήμα από Η- (Λ δεν ειμαι σίγουρη αν τ τμήμα τελειώνει σε αυτό τ γράμμα η στο Κ) θα ξεκινήσει ασκήσεις μια ώρα νωριτερα αύριο . Και επίσης κτ εχω ακούσει και για τ τελευταιο τμήμα ασκήσεων...
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
-
panos_moras
- Έτος εισαγωγής: 2008
Αποτελέματα προόδου 2ου τμήματος στο mycourses στην Πειραματική Εδαφομηχανική
-
blindone1712
- Έτος εισαγωγής: 2007
Ξέρεις κανείς αν όντως έχει σταματήσει η παράδοση ασκήσεων στο μάθημα για το 1ο τμήμα τουλάχιστον, γιατί από το mycourses κάτι τέτοιο φαίνεται...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
-
lewis hamilton
Έτσι είναι δεν μας έχει δώσει κάποια άσκηση μετά τις πεδιλοδοκούς.
-
anonymous71
- Έτος εισαγωγής: 2011
παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος αν έχει διδαχθεί και είναι στην ύλη η οριζόντια φόρτιση πασάλων?
ευχαριστώ πολύ
ευχαριστώ πολύ
-
politikos mhxanikos
Καποιος αν μπορει να μας πει την υλη...κυριως τι εκανε μετα τις πεδιλοδοκους κ ποιες σειρες ασκησεων..ευχαριστω!
-
paktomenos
- Έτος εισαγωγής: 2008
Μεχρι την 10η σειρά έκανε (αν δεν κάνω λάθος).
Μια ερώτηση: σε άκαμπτες πεδιλοδοκούς (είτε κατα hetenyi είτε κατά την άλλη μέθοδο με το ξ), οι καθιζήσεις προκύπτουν όπως και για τα κανονικά πέδιλα σε αργιλικά εδάφη (Kany κλπ..)?
Μια ερώτηση: σε άκαμπτες πεδιλοδοκούς (είτε κατα hetenyi είτε κατά την άλλη μέθοδο με το ξ), οι καθιζήσεις προκύπτουν όπως και για τα κανονικά πέδιλα σε αργιλικά εδάφη (Kany κλπ..)?
Όταν δίνω τροφή στους φτωχούς, με λένε άγιο. Όταν ρωτάω γιατί οι φτωχοί δεν έχουν τροφή, με λένε κομμουνιστή.
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
Έλντερ Πεσσόα Κάμαρα, αρχιεπίσκοπος Ολίντα-Ρετσίφε Βραζιλίας
(καλά σου κάνουν! οι φτωχοί είναι χαζοί! Αξιοκρατία ΡΕ!!!!)
Ναι η οριζόντια φόρτιση διδάχθηκε και είναι στην ύλη...anonymous71 έγραψε:παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος αν έχει διδαχθεί και είναι στην ύλη η οριζόντια φόρτιση πασάλων?
ευχαριστώ πολύ
akis:-Πάμε για καφέ;
-
saveapenguin
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Η πρόοδος και οι ασκήσεις είναι υποχρεωτικές ή απλά βοηθάνε στον τελικό βαθμό;
edit: Και τι μπορούμε να έχουμε μαζί μας στην εξέταση; Μόνο το βιβλίο;
edit: Και τι μπορούμε να έχουμε μαζί μας στην εξέταση; Μόνο το βιβλίο;