Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Γεωδαιτικές Εφαρμογές (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Γεωδαιτικές Εφαρμογές (2010-11)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Re: Γεωδαιτικές Εφαρμογές (2010-11)
Χτες 8/3 στο 1ο τμήμα ασχοληθήκαμε με τα γεωδαιτικά συστήματα αναφοράς και κυρίως με το ελληνικό γεωδ.σύστημα ΕΓΣΑ 87 και το ελληνικό σύστημα υψομετρίας, με τη πύκνωσή των Γ.Σ.Α. με τις διάφορες μεθόδους (εμπροσθοτομία, οπισθομετρία, μέθοδος Hansen και κυρίως πολυγωνομετρία και είδη οδεύσεων) και με την αποτύπωση σε εγκάρσια μερκατορική προβολή.
Την επόμενη φορά θα γίνουν ασκήσεις υπαίθρου για τις οποίες θα χρειαστούμε TOTAL STATION . Άρα οι ομάδες θα πρέπει να φορτισουν εγκαίρως τα Τ.S. μέσω της πρίζας που έχει μέσα στο ντουλάπι.
Την επόμενη φορά θα γίνουν ασκήσεις υπαίθρου για τις οποίες θα χρειαστούμε TOTAL STATION . Άρα οι ομάδες θα πρέπει να φορτισουν εγκαίρως τα Τ.S. μέσω της πρίζας που έχει μέσα στο ντουλάπι.
Παραπέμπω στη συζήτηση για τα βιβλία http://www.mqn.gr/phpBB/viewtopic.php?f=7&t=1958 που έγινε για τη γεωδαισία(εφόσον πρόκειται για τα ίδια βιβλία)
What if I fall?
But imagine, what if you fly?
But imagine, what if you fly?
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Όσον αφορά την ΄Ασκηση που έγινε χτες στο μάθημα, τα μήκη που δίνονται στον πίνακα 1 είναι τα κεκλιμένα; (Αυτά τα συμβολίζουμε με S ενώ στην παρένθεση λέει D.)
- journeyman
- Έτος εισαγωγής: 2009
είναι τα κεκλιμένα μήκη αυτά του πίνακα....άλλωτε τα συμβολίζουν με D και άλλοτε με S.....
Music washes away from the soul the dust of everyday life
Τις οριζοντιες αποστασεις που μετρησαμε πρεπει να τις μετατρεψουμε σε ΕΓΣΑ πριν την επιλυση της οδευσης? Η πρωτα επιλυουμε και βρισκουμε τα διορθωμενα και μετα τα μετατρεπουμε σε ΕΓΣΑ? Εχει καποια διαφορα ως προς τον προσδιορισμο των τελικων συντεταγμενων κατα ΕΓΣΑ η θα βγει ιδιο αποτελεσμα?
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Η άσκηση 2 που είναι για παράδοση την Τρίτη 10 Μαιου έχει ανέβει στο mycourses και εδώ. Μπορεί να γράψει κάποιος μέχρι που έχουν φτάσει οι παραδόσεις της θεωρίας;
παιδια να κανω μια ερωτηση?..ειμαι απο μεγαλυτερο εξαμηνο και χρωσταω το μαθημα..δν εχω κανει ποτε θεμα...γινεται να δωσω το μαθημα χωρις θεμα????
-
karoubaleas
μπορείς να το δώσεις, αλλά νομίζω δε θα σε περάσουν... 
-
akrovolistos
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Σαφέστατα. Μόνο γραπτή εξέταση και αν πάρεις 5 περνάς.john13 έγραψε:παιδια να κανω μια ερωτηση?..ειμαι απο μεγαλυτερο εξαμηνο και χρωσταω το μαθημα..δν εχω κανει ποτε θεμα...γινεται να δωσω το μαθημα χωρις θεμα????
Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!