23/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Εδώ μεταφέρονται κάποια "προβληματικά" μηνύματα-θέματα για να μην διαγραφούν τελείως.
kliu
Δημοσιεύσεις: 250
Εγγραφή: Τρί, 28 Σεπ 2010 9:28 pm
Έτος εισαγωγής: 2010

Re: 23/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευση από kliu »

ειστε ξεφτιλες!
~happiness is a mood not a destination~
mertaghon
Δημοσιεύσεις: 210
Εγγραφή: Σάβ, 05 Σεπ 2009 11:29 am

Re: 23/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευση από mertaghon »

ξεφτιλες να το καταλαβω γιατι το λες..ομως το β μερος των λεγομενων οτι η ΓΣ αποφασισε εναρξη δευτερα και δεν το σεβονται δεν ειναι πολυ σοβαρο?
kliu
Δημοσιεύσεις: 250
Εγγραφή: Τρί, 28 Σεπ 2010 9:28 pm
Έτος εισαγωγής: 2010

Re: 23/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευση από kliu »

οπως ηδη εχω αναφερει στη συζητηση για την εξεταστικη σεπτεμβρη. το λεπτο που ανοιγει η σχολη σημαινει οτι επι τοπου που λεει ο λογος μπορει να γινει κ εξεταση εφοσον ηταν στο προγραμμα. αρα και που μας δινουν 2 μερες να προετοιμαστουμε και να μαζευτουμε χαρη μας κανουν. τωρα οσον αφορα στο οτι η δαπ και το πλαισιο της που υπερψηφιστηκε ελεγε δευτερα και τελικα ξεκινα παρασκευη μπορει να συνεβη για πολλου ςλογους. σιγουρα ενας απο αυτους και για εμενα ο σημαντικοτερος ηταν να ξεκινησουμε οσο πιο γρηγορα γινεται ωστε να μη χανεται ουτε λεπτο. γιατι οι διαδικασιες εχουν καθυστερησει παρα πολυ πλεον. και για να ειμαι ειλικρινης ειχα αρχισει να πιστευω οτι απλως θα ξεκινουσαν τα μαθηματα απο οκτωβρη και η εξεταστικη θα πηγαινε για δρουβες.τωρα απο την αλλη ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΠ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ?! να γιατι μου αρεσει ο νεος νομος σε πολλα σημεια του. γιατι δε θα γινεται τιποτε απο ολα αυτα. οποτε συναδελφε μου ειναι αδιαφορο εαν η εξεταστικη τελικα αρχιζει παρασκευη για να μην προλαβετε να βρειτε αλλο τροπο ωστε να παρεμποδισετε τη λειτουργια της σχολης μας.
~happiness is a mood not a destination~
lol
Δημοσιεύσεις: 152
Εγγραφή: Τρί, 03 Ιουν 2008 4:47 pm

Re: 23/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευση από lol »

Aς στειλουμε ολοι μια ευχαριστηρια επιστολη στον φιλο μας τον Γκολια!!
Date007
Δημοσιεύσεις: 91
Εγγραφή: Δευτ, 21 Ιουν 2010 11:55 am
Έτος εισαγωγής: 2009

Re: 23/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευση από Date007 »

Ρε θα μας τρελάνουν τελείως ρε οι μ@λ@κες(συγνώμη κιόλας,αλλά τα πράγματα αγγίζουν το όριο του παραλογισμού..)!πόσο γελοίοι είστε...μα καλά,πόσο γελοίοι είστε..??
Έλεος.

+1 κλιου..
Αγωνιστικό Κούτελο:Η Μαρμελοκοτα.
mixalis
Δημοσιεύσεις: 231
Εγγραφή: Τετ, 19 Νοέμ 2008 9:16 pm

Re: 23/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευση από mixalis »

@lybe33
επειδη προφανως εννοεις για την παρασκευη,δλδ οσοι γραφουν στις 8.30 φυσικη,θ δωσουν κανονικα και ανενοχλητοι???
talk_of_the_town
Δημοσιεύσεις: 92
Εγγραφή: Σάβ, 19 Δεκ 2009 10:32 pm
Έτος εισαγωγής: 2009

Re: 23/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευση από talk_of_the_town »

επιτρεπεται να γινουν 2 συνελευσεις την ιδια βδομαδα?
Δεν είναι κακό να βασανίζεσαι. Κακό είναι να βαριέσαι
qwerty
Δημοσιεύσεις: 20
Εγγραφή: Παρ, 09 Ιαν 2009 6:25 pm
Έτος εισαγωγής: 2005

Re: 23/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευση από qwerty »

αν εχετε προβλημα με το γκολια, αντε και στο γραφειο του για παραπονα. προφανως ειστε ΥΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ και αυτο είναι μόνο μία πρόφαση για να κλείσετε τη σχολή με το έτσι θέλω για να πουλήσετε δηθεν επανασταση με τα λεφτα του μπαμπά σας. ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ !!! ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΜΠΑΣ Κ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ καμμια ώρα εδώ η σε αλλη χωρα! ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!
ballet
Δημοσιεύσεις: 84
Εγγραφή: Παρ, 21 Ιαν 2011 7:04 pm
Έτος εισαγωγής: 2009

Re: 23/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευση από ballet »

Επειδή δεν πιστεύω κανέναν, θέλω να ανεβάσετε σε αυτό το φόρουμ τις λίστες που έχετε με αυτούς που υπέγραψαν.
Ελπίζω τα ονόματά τους να είναι (και) ολογράφως και προφανώς με διαφορετικό γραφικό χαρακτήρα το καθένα. Ένα χαρτί με 260 "τζίφρες" φτιάχνω και εγώ επιτόπου.
Και να το έχετε αυτό το χαρτί βέβαια και πάλι δεν έχετε καμία απολύτως νομιμοποίηση ούτε για συνέλευση ούτε για "διασφάλιση της μη διεξαγωγής της εξεταστικής".
bpolonifis
Δημοσιεύσεις: 26
Εγγραφή: Τρί, 14 Οκτ 2008 11:07 pm
Έτος εισαγωγής: 2008

Re: 23/09: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.

Δημοσίευση από bpolonifis »

LYBΕ αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν θεωρείς ότι η συνέλευση της Τρίτης που έγινε ήταν καθόλα δημοκρατική???Το γεγονός ότι ψηφίσαμε/αποφασίσαμε εμείς για τους εαυτούς μας που το πάς? αμφισβητείς τους κανόνες του συλλόγου? δεύτερη συνέλευση την ίδια βδομάδα??
Μήπως δεν σεβόμαστε λίγο την πλειοψηφία και ολιγαρχίζουμε λίγο???? λέω εγώ...
Και εγώ δεν είμαι υπέρ κάθε απόφασης του συλλόγου αλλά σέβομαι τους κανόνες της σχολής τουλάχιστον.

κάντε την συνέλευση άλλα όταν επιτρέπεται από το καταστατικό.
Αν ξυπνήσεις και θες να διαβάσεις,κοιμήσου θα σου περάσει!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο