Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Γεωτεχνικοί 8ου εξαμήνου
Συντονιστής: University Editors
- epicas
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Γεωτεχνικοί 8ου εξαμήνου
Ρε παιδια τι θα γίνει με αυτες τις ώρες τις πρωινες καθε μερα ... 8:30 το πρωι ;;;; ως που θα παει αυτη η κατασταση;;;;
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
Re: Γεωτεχνικοί 8ου εξαμήνου
re ισχύει είναι βάρβαρο. Εύκολα το μισό εξάμηνο έχει ήδη καεί απλά λόγω πρωινών ωρών.
“Έχεις μια ιδέα νούμερο 1, ενθουσιάζεσαι , και αποτυγχάνει. Μετά έχεις μια ιδέα νούμερο 2, ενθουσιάζεσαι, και αποτυγχάνει. Έτσι φτάνεις στην ιδέα νούμερο 99, ενθουσιάζεσαι, μα και αυτή αποτυγχάνει. Μόνο ένας τρελός θα μπορούσε να ενθουσιαστεί με την 100η ιδέα, όμως ίσως να χρειάζονται 100 ιδέες μέχρι να βρεις την σωστή. Ο Θεός ανταμείβει τους τρελούς.” -Hellman
- epicas

μα ρε φιλε ειναι κατασταση αυτή ; ακομα και τα επιλογής μας να πανε 8:30 σονι και ντε . Εχω την αίσθηση πως γινονται ετσι για να βολέψουν τους δομοστατικους.. Δηλαδη με το ζορι να μην παρακολουθώ ..Πηγαμε 4ο ετος και ακομα σαν να πηγαίνουμε σχολείο 
“Δε με ενδιαφέρει τι δουλειά κάνεις. Θέλω να μάθω τι λαχταράς- και αν τολμάς να ονειρευτείς ότι συναντάς αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου. Δε με ενδιαφέρει πόσων χρονών είσαι. Θέλω να μάθω αν θα κινδυνεύσεις να φανείς σαν χαζός- για την αγάπη- για τα όνειρά σου- για την περιπέτεια που είναι η ζωή.”
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
- Prince of Persia
- Έτος εισαγωγής: 2010
Το 8ο εχει αρκετα πρωινα (Μπετο 2, Σιδερα 2) αλλα θα αποζημιωθεις στο επομενο εξαμηνο...Γενικα το 9ο Γεωτεχνικων εχει μαθηματα αργα...10,30 και μετα... 
''Tίποτα γενναίο δεν μπορεί ο άνθρωπος να κάμει στον κόσμο, αν δεν υποτάξει τη ζωή του σ' έναν Αφέντη ανώτερό του.'',Νίκος Καζαντζάκης
Sting-Desert Rose
Sting-Desert Rose
- epicas

ρε συ δν με νοιαζει που ειναι πρωι σίδερα και μπετο
με νοιαζει που ειδικά θεματα ειναι και αυτα 8:30
δηλαδη υπερβολη 
Oriah Mountain Dreamer
Oriah Mountain Dreamer
- Prince of Persia
- Έτος εισαγωγής: 2010
H αληθεια ειναι οτι περσι δεν ηταν πρωινα (απο οτι θυμαμαι) τα ειδικα θεματα αλλα ποιος ξερει τι προεκυψε...ισως μπορειτε να συνεννοηθειτε με τον καθηγητη...να παει μια ωρα πισω, αν συμφωνησετε ολοι...
''Tίποτα γενναίο δεν μπορεί ο άνθρωπος να κάμει στον κόσμο, αν δεν υποτάξει τη ζωή του σ' έναν Αφέντη ανώτερό του.'',Νίκος Καζαντζάκης
Sting-Desert Rose
Sting-Desert Rose