Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Συζητήστε θέματα παντός ενδιαφέροντος.
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
elcv
Επίτιμο μέλος
Έτος εισαγωγής: 2011

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευση από elcv »

Αναμένουμε όλοι ανακοίνωση απ'τη σελίδα της σχολής,όποτε αυτή βγει :?
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Tzo

Re: Σχόλια & Ερωτήσεις για την Αναβολή των εξετάσεων, τις απεργίες και την αναστολή λειτουργίας του ΕΜΠ

Δημοσίευση από Tzo »

Έμαθε κανείς τι έγινε στη συνέλευση των μελών ΔΕΠ το μεσημέρι και αν πάρθηκε κάποια απόφαση?
Άβαταρ μέλους
leo8
Επίτιμο μέλος
Έτος εισαγωγής: 2011

Δημοσίευση από leo8 »

κατα της 12 το βραδυ το κοβω να βγαινει η ανακοινωση.. :roll:
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
TrexoKaiDenFtano
Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr
Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr
Έτος εισαγωγής: 2010

Δημοσίευση από TrexoKaiDenFtano »

Τα μέλη ΔΕΠ δεν είχαν απαρτία.... Επίσης δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου αλλά το βάζω και εδώ: http://apergiakiepitropiemp.blogspot.gr ... _6755.html το blog της απεργιακής επιτροπής.
Άβαταρ μέλους
int3h
Site Admin

Δημοσίευση από int3h »

Εχει συγκλητο αυριο το πρωι στις 10 παντως
marimar
Έτος εισαγωγής: 2007

Δημοσίευση από marimar »

ενας σχολιασμος για το προγραμμα : προς οποιον το επιμεληθηκε : ναναι καλα οπου κ αν ειναι! του ευχομαι τα καλυτερα! :twisted:
xamiles_ptiseis

Δημοσίευση από xamiles_ptiseis »

Θα τεθεί ζήτημα στην αυριανή σύγκλητο να αλλάξει το πρόγραμμά μας; και επίσης ο πρύτανης στην πρόταση του δεν έλεγε πως όσα μαθήματα δε "χωρέσουν" στα χρονικά περιθώρια της αρχικής εξεταστικής, θα διοχετευτούν μέσα στο χειμερινό εξάμηνο, και όχι μέσα στην ήδη συμπιεσμένη εξεταστική;
make noise

Δημοσίευση από make noise »

marimar έγραψε:ενας σχολιασμος για το προγραμμα : προς οποιον το επιμεληθηκε : ναναι καλα οπου κ αν ειναι! του ευχομαι τα καλυτερα! :twisted:
ο θεός Γκόλιας πάλι έκανε ότι χειρότερο μπορούσε...κι από μένα τα καλύτερα :evil: :evil: :evil:
marimar

Δημοσίευση από marimar »

make noise έγραψε:
marimar έγραψε:ενας σχολιασμος για το προγραμμα : προς οποιον το επιμεληθηκε : ναναι καλα οπου κ αν ειναι! του ευχομαι τα καλυτερα! :twisted:
ο θεός Γκόλιας πάλι έκανε ότι χειρότερο μπορούσε...κι από μένα τα καλύτερα :evil: :evil: :evil:

make noise χαιρομαι που με νιωθεις. :twisted: :twisted:
eki13

Δημοσίευση από eki13 »

Δεν μπορώ να έχω 6 μαθήματα την ίδια βδομάδα κ να χρωστάω ΣΥΝΟΛΙΚΑ 6 κ όχι 26 που θα ήταν λογικό να πέσουν όλα μαζί.Είτε χανόταν η εξεταστική είτε έτσι που γίνεται για τα μάτια του κόσμου,ένα και το αυτό για μένα.Αριστερός δεν είμαι αλλά μόνο με τραμπουκισμούς ισιώνουν αυτοί,δεν παίρνουν από λόγια.Για τους υπόλοιπους περί "Τα ήξερες ότι θα είναι έτσι" απλά εμετός.Δεν αντέχω άλλο ΕΜΠ,δεν αντέχω άλλο αριστερίλα,δεν αντέχω άλλο δεξιίλα,δεν αντέχω άλλο Γκόλιες κ ιστορίες,δεν αντέχω άλλο υπουργούς,δεν αντέχω άλλο διοικητικούς,μισώ γενικά τη χώρα μου,παίρνω πτυχίο και έρχομαι Ελλάδα για 10 μέρες τον Αύγουστο,έτσι μας κατάντησαν,εγώ που πήγαινα μέχρι την Ιταλία κ μου έλειπε η Ελλάδα στις πρώτες 3 μέρες.
Απάντηση

Επιστροφή στο