Να συγχαρώ και εγώ από την πλευρά μου τους νέους αποφοιτήσαντες. Και να τους ευχηθώ ότι καλύτερο. Και για αποχαιρετιστήριο απόφθεγμα τους δίνω μια συμβουλή που έλαβα στις 7 Ιουλίου του 2008 στη δική μου αποφοίτηση από το δάσκαλό μου καλή ώρα όπου και να ναι.
Στη ζωή πρέπει να μαστε καθ όλες τις δυσκολίες πάντα σταθεροί αλλά ποτέ στάσιμοι και να μας διακρίνει πάντα η ηθική ανδρεία όπως την εννοούσε ο μεγάλος θείος Βαγγέλας Παπανούτσος.
Αναρτάται προς ενημέρωση όλων το πρόγραμμα εκδηλώσεων της Τρίτης 09/11/2010
για την αποφοίτηση του γαντιού (παρακαλώ να διαβαστεί με τη δέουσα προσοχή).
prosklisi.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Δύο πλέον τα επίτιμα μέλη, αλλή μία / ένας απαιτείται ώστε, να συγκροτηθεί συνιστώσα...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk "Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
To γάντι θα αλλάξει/διασπαστεί σύντομα σε "διπλωματούχο μέλος", με απώτερο στόχο να κατεβάσει κοινό προγραμμα με εσάς και να πάρει τελικώς ιδρωμένος ένα 2%.
CSI computer expert έγραψε:I'll create a GUI interface using Visual Basic, see if i can track an IP Address out of this.