Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική I (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
Στατική I (2015-16)
Στο δεύτερο τμήμα αν δεν κάνω λάθος έδωσε μια άσκηση για να λύσουμε μέχρι την επόμενη φορά , αλλά και 3 ερωτήματα απο την πρώτη σειρά ασκήσεων. Το θέμα είναι πως στην εκφώνηση ζητάει να ελεγχθεί η μεταθετότητα , και εγώ δεν θυμάμαι να έχουμε μιλήσει για κάτι τέτοιο. Έχω χάσει κανένα επεισόδιο?
Re: Στατικη I (2015-2016)
Μπορείς να ανεβάσεις αυτή την άσκηση?trauma έγραψε:Στο δεύτερο τμήμα αν δεν κάνω λάθος έδωσε μια άσκηση για να λύσουμε μέχρι την επόμενη φορά , αλλά και 3 ερωτήματα απο την πρώτη σειρά ασκήσεων. Το θέμα είναι πως στην εκφώνηση ζητάει να ελεγχθεί η μεταθετότητα , και εγώ δεν θυμάμαι να έχουμε μιλήσει για κάτι τέτοιο. Έχω χάσει κανένα επεισόδιο?
Σορι , δεν διευκρίνησα.. εννοώ την εκφώνηση στην 1η σειρά ασκήσεων που είναι ανεβασμένη στο Mycourses ,όχι την άσκηση που μας έδωσε ο καθηγητής.
Πάντως για όποιον δεν την έχει επισυνάπτω αυτή του καθηγητή, στην οποία ζητείται να βρούμε τις εξωτερικές αντιδράσεις , αν μπεί η δύναμη (με κόκκινο χρώμα) στο ΓΔ και βγεί απο το ΑΒ. Βέβαια τώρα βλέπω οτι δεν δίνεται τιμή για την κόκκινη δύναμη...αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας το πεί.
Πάντως για όποιον δεν την έχει επισυνάπτω αυτή του καθηγητή, στην οποία ζητείται να βρούμε τις εξωτερικές αντιδράσεις , αν μπεί η δύναμη (με κόκκινο χρώμα) στο ΓΔ και βγεί απο το ΑΒ. Βέβαια τώρα βλέπω οτι δεν δίνεται τιμή για την κόκκινη δύναμη...αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω ας το πεί.
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
-
psgi1214
- Έτος εισαγωγής: 2014
10 KN είναι το φορτίο και εφαρμόζεται ακριβώς όπως το έχεις σχεδιάσει στο μέσο του ΓΔ.trauma έγραψε:Σορι , δεν διευκρίνησα.. εννοώ την εκφώνηση στην 1η σειρά ασκήσεων που είναι ανεβασμένη στο Mycourses ,όχι την άσκηση που μας έδωσε ο καθηγητής.
α οκ ευχαριστώ
Στην 1η σειρά ασκήσεων το (η) γιατί είναι 18 φορές υπερστατικό?
- Zagreus
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2014
Κάθε κλειστός βρόχος είναι 3 φορές υπερστατικός. Έχεις 7 βρόχους δηλαδή 21 φορές υπερστατικός φορέας που λόγω των 3 αρθρώσεων γίνεται 18.
thanks
τελικά στη σειρά ασκήσεων τι πρέπει να βρούμε? στερεότητα και ισοστατικότητα???
Προσωπικά γράφω μόνο για την στατικότητα , αφού δεν έχουμε πεί τίποτα για μεταθετότητα/στερεότητα.