Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2008-09: Ερωτήσεις & Σχόλια
Συντονιστής: University Editors
Re: Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2008-09
Ξέρει κανείς αν έχουν αναρτηθεί κάπου τα αποτελέσματα της πειραματικής αντοχής υλικών?
Re: Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2008-09: Ερωτήσεις & Σχόλια
Παιδιά γνωρίζει κανείς κάτι για τη στατική 5 και τα σίδερα 2??
Και για Στατική 1 βρε παιδιά... Έχω ακούσει ότι θα αργήσει, αλλά πόσο πια? Θα βγει μέχρι Παρασκευή ή πάμε για τέλη Αυγούστου?
Για σιδερα 2 ειχα παει την προηγουμενη εβδομαδα και ρωτησα το βαθμο μιας κοπελας στην γραμματεια του τομεα και μου τον ειπαν, όσο για στατικη 5 και στατικη 1 ακουσα οτι μεχρι το τελος της βδομαδας θα εχουν βγει, απλα το κακο ειναι οτι μαλλον στελνονται κατ'ευθειαν στη γραμματεια, οποτε μαλλον κανεις δεν μπορει να δει γραπτο αν επιθυμει...
Τα αποτελεσματα της πειραματικης αντοχης υλικων τα εχει ο καθηγητης κ. Κουρκουλης, θα πρεπει συνεπως να τον βρεις μαλλον να σου πει τον βαθμο σου...
σήμερα μυρίζομαι αποτελέσματα για 1ο έτος
φορτραν ασ πούμε ή οικοδομική
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
-
γάντι του μποξ
- Επίτιμο μέλος
Και τόσες μέρες τι περιμένουν και δεν τα ανακοινώνουν επίσημα?vivi έγραψε:Για σιδερα 2 ειχα παει την προηγουμενη εβδομαδα και ρωτησα το βαθμο μιας κοπελας στην γραμματεια του τομεα και μου τον ειπαν
-
santzowind
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2004
μήπως γνωρίζει κανείς το τηλέφωνο αυτό ;civil_emp έγραψε:Cisse, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο ΚΗΥ (Κέντρο Ηλεκτρονικών Υπολογιστών), από εκεί δηλαδή που παίρνουμε το password, να τους δώσεις τα στοιχεία σου (όνομα, αριθμό μητρώου...) και αν είναι δυνατόν να σου δώσουν ένα καινούριο password (εννοείται ότι το παλιό καταργείται). Κάνε μια προσπάθεια, δεν χάνεις τίποτα...
Απαντάω εγώ, μιας και έκανα χτες αυτήν την αναφορά. Συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν ξέρω, πάντως θα είναι εύκολο να το βρεις αν κάνεις λίγο surfing πχ στο acadinfo.central.ntua.gr και ψάξεις κανένα link για επικοινωνία ή γραμματεία ή τηλέφωνα ή κατι τέτοιο τέλως πάντων... Ελπίζω να βοήθησα!
Ρε παιδιά Αντισεισμική Τεχνολογία ξέρει κανείς πότε θα βγει????????????????????/
Τελευταία επεξεργασία από 1 και intelx86, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Κεφαλαία
Αιτία: Κεφαλαία