Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εδαφομηχανική Ι (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εδαφομηχανική Ι (2009-10)
Για την Τρίτη γνωρίζει κανείς αν θα κάνουμε μάθημα κανονικά; Επειδή απ' οτι θυμάμαι είναι ημιαργία...
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Σύμφωνα με ανακοίνωση του κ. Μπουκοβάλα τουλάχιστον τον πρώτο τμήμα (Α-Λ) θα κάνει μάθημα κανονικά την Τρίτη 27 Οκτωβρίου!
Η προοδος και οι ασκησεις στο τμημα Μ-Ω παιζουν ρολο στον τελικο βαθμο ή μετρουν μονο θετικα?
Μόνο θετικά αλλά συμβουλή μου είναι να δώσεις ασκήσεις (να τις λύσεις μόνος/η σου) και πρόοδο γιατι βοηθάνε πάρα πολύ να καταλάβεις τι γίνεται.
Συν οτι άμα γράψεις καλά στην πρόοδο (που δεν είναι και τόσο δύσκολο, τουλ. στον Καββαδά), πας σχετικά πιο χαλαρός στο τέλος. Εμένα οι καθηγητές μου ειπαν πέρσι οτι πέρναγα και με 3,1 , δεν έχει δηλ. το min βαθμό 4 για να περάσεις όπως άλλα μαθήματα με προόδους/θέματα.
Τέλος, εάν παρακολουθείς: Επειδή χάνονται πολλές Τρίτες, άμα τύχει απο κάποιο σημείο και μετά και δε σας κάνει αναπλήρωση ο Καββαδάς, πήγαινε στην αναπλήρωση του Μπουκοβάλα γιατι αλλιώς είναι πιθανό να σου μείνουν κάποια κενά.
Συν οτι άμα γράψεις καλά στην πρόοδο (που δεν είναι και τόσο δύσκολο, τουλ. στον Καββαδά), πας σχετικά πιο χαλαρός στο τέλος. Εμένα οι καθηγητές μου ειπαν πέρσι οτι πέρναγα και με 3,1 , δεν έχει δηλ. το min βαθμό 4 για να περάσεις όπως άλλα μαθήματα με προόδους/θέματα.
Τέλος, εάν παρακολουθείς: Επειδή χάνονται πολλές Τρίτες, άμα τύχει απο κάποιο σημείο και μετά και δε σας κάνει αναπλήρωση ο Καββαδάς, πήγαινε στην αναπλήρωση του Μπουκοβάλα γιατι αλλιώς είναι πιθανό να σου μείνουν κάποια κενά.
Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι, αυριο θα γίνει μάθημά; Γιατί είχε ακουστεί οτι μετά τις 12 και 30 δεν θα γίνουν μαθήματα.
Walk on with hope in your heart and you will never walk alone...
Τελικά έγινε κανονικά μάθημα σήμερα;
Ναι,ολες τις ωρες.
Οι αξιες προσαρμοζονται σε ο,τι εχουμε μπροστα στα ματια μας ενω οι ιδεολογιες παρακαμπτουν οποια γεγονοτα τις αμφισβητουν.
Ναι αλλά δεν είχε ειπωθεί οτι μετά από κάποια ώρα θα σταματούσαν τα μαθήματα; Εν τω μεταξύ τις ασκήσεις που παραδίδαμε σήμερα θα τις δεχτούν την επόμενη φορά; 
Walk on with hope in your heart and you will never walk alone...
Λίγο παραπάνω αν δεις αναφέρει η ingenieurin την ανακοίνωση του Μπουκοβάλα οτι θα γινόταν κανονικά το μάθημα...patsoum έγραψε:Ναι αλλά δεν είχε ειπωθεί οτι μετά από κάποια ώρα θα σταματούσαν τα μαθήματα;
-
taliampes
- Έτος εισαγωγής: 2007
Καλησπερα.θα ηθελα να ρωτησω αν η υλη για την προοδο του τμηματος (Α-Λ)
που θα πραγματοποιηθει την τριτη,ειναι τα 2 πρωτα κεφαλαια απο τις σημειωσεις
του κυριου μπουκουβαλα? ευχαριστω.
που θα πραγματοποιηθει την τριτη,ειναι τα 2 πρωτα κεφαλαια απο τις σημειωσεις
του κυριου μπουκουβαλα? ευχαριστω.