Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Μηχανική ΙΙ-Μεταβατικό (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Re: Τεχνική Μηχανική ΙΙ-Μεταβατικό (2009-10)
Οχι θα πρεπει να δωσεις το μεταβατικό που περιλαμβάνει την ίδια ύλη που είχατε εσείς πέρσι. Άλλωστε γι αυτό η Γραμματεία άφηνε εμάς τους μεγαλύτερους να γραφτούμε μόνο στο μεταβατικό.
-
Amelie
- Έτος εισαγωγής: 2006
Έχω κι εγώ μια απορία...τώρα που οι μηχανικές θα γίνουν ξανά 4 εμείς που είμαστε απο 4ο έτος και πάνω και χρωστάμε μηχανική 2(την παλια παλιά),εαν δεν την περάσουμε τωρα που είναι μεταβατική,μετά θα χρωστάμε 2 μαθήματα?δηλ μηχ 2 & 3???
Aν δεν μπορείς να βρεις λύση, βρες άλλο πρόβλημα...
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
Είχες περάσει την παλιά Μηχανική ΙΙΙ ή δεν χρειάστηκε να τη δωσεις ποτε επειδή έπεσες πάνω στις αλλαγές;
-
Amelie
δεν την έδωσα ποτέ γτ έπεσα πάνω στις αλλαγές
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
τότε θα χρωστάς και τις δύο
, αλλιώς στη δήλωση των μαθημάτων θα σε άφηναν από φέτος να επιλέξεις τη μηχανική που δίνουν οι πρωτοετείς.
-
Amelie
α....ευχαριστω!¨:)
Γειά σας παιδιά!Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανέις την ακριβή ύλη για Μηχ.2..Δηλαδή αν είναι εντός ύλης ο λυγισμός για παράδειγμα?Μπορείτε επίσης να μου πείτε κανα σοσ?Δηλαδή,εξίσωση ελαστικής γραμμής και πυρήνας διατομής δεν ειναι πολύ σημαντικά,όπως και ο κύκλος του Morh??Σας ευχαριστώ.
Την υλη θα την βρεις εδω http://www.mqn.gr/phpBB/university/courses.php?id=63 εκτός από λυγισμό.Όσο για sos το μόνο σίγουρο είναι η καμψη.Για περισσότερα ρίξε μια ματια στα παλια θέματαcivilntua έγραψε:Γειά σας παιδιά!Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανέις την ακριβή ύλη για Μηχ.2..Δηλαδή αν είναι εντός ύλης ο λυγισμός για παράδειγμα?Μπορείτε επίσης να μου πείτε κανα σοσ?Δηλαδή,εξίσωση ελαστικής γραμμής και πυρήνας διατομής δεν ειναι πολύ σημαντικά,όπως και ο κύκλος του Morh??Σας ευχαριστώ.
αυτά που είπες civilntua μαζί με την κάμψη γενικά είναι τα πιο σημαντικά από αυτή την τεράστια ύλη!λυγισμός και λεπτοτοιχα είναι έξω σύμφωνα με την ύλη που δίνεται.
Τεχνική Μηχανική II (Αντοχή των Υλικών)- Μεταβατικό
Ξερει κανεις την υλη για το μαθημα? Επιδη εχω μπερδευτει με την ενοποιηση κ διαχωρισμο των μηχανικων... Γραφουμε κλασικα με ανοιχτο το βιβλιο του κου Βαρδουλακη? Τα τμηματα πως ειναι χωρισμενα φετος κ ποιος διδασκει στο πρωτο τμημα? Οποιαδηποτα πληροφορια αλλη χρησιμη!!
Τελευταία επεξεργασία από 2 και ingenieurin26, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Πριν δημιουργήσουμε νέο topic χρησιμοποιούμε το εργαλείο της αναζήτησης για να δούμε μήπως υπάρχει. Το μάθημα ανήκει στο 2ο εξάμηνο κι όχι στο 4ο
Αιτία: Πριν δημιουργήσουμε νέο topic χρησιμοποιούμε το εργαλείο της αναζήτησης για να δούμε μήπως υπάρχει. Το μάθημα ανήκει στο 2ο εξάμηνο κι όχι στο 4ο