Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
30/08: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.
-
mike89
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Re: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου ΠΟΛ. ΜΗΧ.
οι διορθώσεις από ότι φαντάζομαι έγιναν για να συμφωνήσουν όλες οι παρατάξεις.. Κάποιος συμβιβασμός τελευταίας στιγμής.. Που να τρέχεις με pc και εκτυπωτές..
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Προφανώς πρόκειται για κείμενο "πασπαρτού" κάποιας παράταξης που έχει γίνει κόπια και έχει δοθεί σε όλες τις σχολές. Προσέξτε και την αλλαγή του λεξιλογίου για να ταιριάζει στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του αγώνα στη σχολή μας.
Εφόσον έχουν γίνει μουτζούρες και γραψίματα με στυλό, το κείμενο τυπικά είναι άκυρο, άλλο το αν το αποδέχονται όλοι ως έγκυρο. (Σε τέτοιες περιπτώσεις σε επίσημα έγγραφα απαιτούνται υπογραφές σε κάθε αλλαγή που γίνεται στο πρωτότυπο κείμενο)
Εφόσον έχουν γίνει μουτζούρες και γραψίματα με στυλό, το κείμενο τυπικά είναι άκυρο, άλλο το αν το αποδέχονται όλοι ως έγκυρο. (Σε τέτοιες περιπτώσεις σε επίσημα έγγραφα απαιτούνται υπογραφές σε κάθε αλλαγή που γίνεται στο πρωτότυπο κείμενο)
Σωστός ο clubakias, εγώ λέω να το κάνουμε 1 εξάμηνο για να πάω φαντάρος 12 μήνες...
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Lost.in.Athens, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Απαγορεύονται τα greeklish!
-
TrexoKaiDenFtano
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2010
Re: 30/08: Γενική Συνέλευση Φοιτητικού Συλλόγου Πολ. Μηχ.
Κάτι άλλο που ίσως λίγο ρομανικό, λίγο μαζοχιστικό... μα όσοι δίνουν Τρίτη στις 30 τι θα απογίνουν;;;
Τελευταία επεξεργασία από 1 και intelx86, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
-
strangelic
- Έτος εισαγωγής: 2005
Λεει οτι θα γινει 3ημερη αναβολη των εξετασεων.. Και οτι θα πιεσουν στη συγκλητο για να γινει η αναβολη
Η σιωπή είναι συνενοχή...
şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
Η οριστική απόφαση για 3μερη αναβολή πότε θα βγει?Αύριο?
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Ωχ τώρα το είδα αυτό! Δηλαδή η αναβολή θα γίνει από τους καθηγητές αν γίνει, έτσι;
Και σε περιπτώσεις που ένας νόμος όπως ο χτεσινός που πέρασε είναι αντισυνταγματικός για να επικυρωθεί απαιτείται αλλαγή του συντάγματος...Lost.in.Athens έγραψε:Προφανώς πρόκειται για κείμενο "πασπαρτού" κάποιας παράταξης που έχει γίνει κόπια και έχει δοθεί σε όλες τις σχολές. Προσέξτε και την αλλαγή του λεξιλογίου για να ταιριάζει στον ιδιαίτερο χαρακτήρα του αγώνα στη σχολή μας.![]()
Ας σοβαρευτούμε λίγο. Χτες καταργήθηκε το άσυλο, τα επαγγελματικά μας δικαιώματα, η δημόσια και δωρεάν Παιδεία και έρχεται το Πανεπιστήμιο επιχείρηση και εμείς ασχολούμαστε με τις μουντζούρες του ΔΣ ή με το αν το κείμενο κατέβηκε ίδιο σε πολλές σχολές???
Μακάρι να αλλάξει η γνώμη πολλών έστω και τώρα... Γιατί αν περιμένουμε να αλλάξει η γνώμη μας καθώς θα πηγαίνουμε στη Γραμματεία να πληρώσουμε τα δίδακτρα ή όταν οι ΜΑΤάδες θα χτυπάνε συμφοιτητές μας στα αμφιθέατρα ή όταν θα βγούμε στην αγορά εργασίας και πέρα από 5-6 συμφοιτητές μας που θα τους έχουν τσιμπήσει οι μεγαλοεταιρείες όλοι οι υπόλοιποι θα είμαστε όμηροι των περιστάσεων ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΡΕ @@@@@@ ΜΟΥ...
Τέλος ναι μην ανησυχείτε η Σύγκλητος τελικά θα αποφασίσει αν και πόσες μέρες αναβολή...
akis:-Πάμε για καφέ;
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
lybe:-Περιμένεις λίγο να πάω τα δίδακτρα στη Γραμματεία;
akis:-ΟΚ. Εγώ τα πλήρωσα χτες. Έμαθα θα σε πάρουν στο πρόγραμμα του ΑΚΤΩΡΑ.
lybe:-Ναι ισχύει. Καλός ο Μπόμπολας. Δίνει πολλά λεφτά στο ΕΜΠ. Δουλεύει κι η αδερφή μου εκεί. Πληρώνεται 500ευρώ το μήνα. Καλά είναι κι αν είναι καλή δεν θα την απολύσουν του χρόνου όπως μπορούν να κάνουν αλλά θα την κρατήσουν με 700ευρώ.
ότι θα "απογίνουν" και αυτοί που δίνουν 29 και 31! θα καταστραφούν!!TrexoKaiDenFtano έγραψε:Κάτι άλλο που ίσως λίγο ρομανικό, λίγο μαζοχιστικό... μα όσοι δίνουν Τρίτη στις 30 τι θα απογίνουν;;;
εντάξει δεν είναι και κόκκινο του αίματος, αλλά ναι, τι άλλο θα ήτανε; μπλε ή πράσινο;!! κόκκινοι είναι οι αγώνες !sirma έγραψε:ΥΓ: το κείμενο δεν σας μοιάζει πολύ κόκκινο (όχι γαύροι) ή μήπως είναι ιδέα μου?
bismallah
@ (φίλτατο) akis.
Ο αγώνας για τα "επαγγελματικά δικαιώματα" των "Ελεύθερων" !?! Επαγγελματιών Μηχανικών...
Η αγωνία - απαξίωση για τους μισθωτούς Μηχανικούς, τους "οποίους θα έχουν τσιμπήσει η εταιρίες"...
Μου φέρνουν σε: <αυταπάτη μικροαστικής κοινωνικής ανέλιξης>...
Ο αγώνας για τα "επαγγελματικά δικαιώματα" των "Ελεύθερων" !?! Επαγγελματιών Μηχανικών...
Η αγωνία - απαξίωση για τους μισθωτούς Μηχανικούς, τους "οποίους θα έχουν τσιμπήσει η εταιρίες"...
Μου φέρνουν σε: <αυταπάτη μικροαστικής κοινωνικής ανέλιξης>...
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."