Όποιος μπορεί από κάθε τμήμα που παραδίδουν ασκήσεις να ενημερώνει,πχ εγώ βάσει ονόματος είμαι στο Α-Ζ αλλά παρακολουθώ στο Η-Λ οπότε καλό θα ήταν να ξέρει ο καθένας που πρέπει να παραδώσει,όσο για το αν μετράνε δεν το ξέρω αλλά είναι λίγο τραγικό να είναι ίδιες οι ασκήσεις , να μην ανανεώνονται και οι λύσεις να είναι αναρτημένες εδώ πέρα πριν τις παραδώσουμε.Και αυτοί μη νομίζετε δεν είναι και τόσο κουτοί,ήταν και αυτοί φοιτητές οπότε στο συγκεκριμένο μάθημα ίσως καλά κάνουν που δεν τα υπολογίζουν όπως λέτε.
αιρετικέ στα τμήματα των ασκήσεων είναι λίγα τα άτομα οπότε είναι πιο εύκολο να κάνεις τις απορίες σου και να συμμετέχεις (''ο καθηγητής σε σταμπάρει''). ακόμα το ποιός έχει κάνει μόνος του τις ασκήσεις είναι εύκολο για τους καθηγητές να το αναγνωρίσουν, το αν θα δώσει το κάτι παραπάνω στον τελικό βαθμό δε ξέρω αλλά την επόμενη φορά θα ρωτήσω τη τζιρίτα όπου και παρακολουθώ. το πιό σημαντικό είναι ότι κάνοντας μόνος σου τις ασκήσεις, δίνει ο ίδιος ένα πριμ στον εαυτό σου για το τέλος.