Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
13-14/10: Μετακίνηση προς τη σχολή - carpooling
Συντονιστής: University Editors
Re: 13-14/10: Μετακίνηση προς τη σχολή - carpooling
Δίνω αύριο στατικη ΙΙΙ 12 η ωρα. Μένω Ν ερυθραια. Πάω τατοίου μετά κηφισίας και κατεχάκη. Έχω φορτηγάκι οπότε όλοι οι καλοί χωράνε..πμ
Και γω παιδια θα ξεκινησω 7.55 απο Πανορμου (Γηροκομειο βασικα) και απο Κηφισιας-Κατεχακη θα παω για μιγαδικες (Η για ομαδικη αποχη!) . Οποιος βολευεται-θελει μου στελνει pm
Παρασκευή για γεωδαισία στις 12, από νέα κηφισιά - κηφισίας - κατεχάκη. pm και διαδρομή συζητήσιμη 
-
dalaila
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Εγώ αύριο θα ξεκινησω κατα τις 7 απο αγιο ελευθέριο. Περνάω από Γαλατσίου και Κατεχάκη. Όποιος βολεύεται ας μου στείλει...
-
xoxlios-boubouristos
- Έτος εισαγωγής: 2008
Φιλε...μηπως εχεις και κανενα χαλι να βαλουμε στην καροτσα?Εχει κρυο αυριο...μην μας κρυωσει και ο Κ_ _ _Σ!!merlin14 έγραψε:Δίνω αύριο στατικη ΙΙΙ 12 η ωρα. Μένω Ν ερυθραια. Πάω τατοίου μετά κηφισίας και κατεχάκη. Έχω φορτηγάκι οπότε όλοι οι καλοί χωράνε..πμ
Για Παρασκευή Αστικά στις 3..περνάω από περιφεριακό Υμμητού -Κατεχάκη.Όποιον τον βολεύει ας μου πει....
Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνομοτεί για να τα καταφέρεις...
Παιδιά αύριο δίνω Στατική 4 στις 6:00. Θα ξεκινήσω από Ηλιούπολη κατά τις 5 και μισή. Πάω μέσω περιφερειακού Υμμητού και Κατεχάκη. Όποιος συντοπίτης θέλει είναι ευπρόσδεκτος 
-
vassilia_gr
- Οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2009
Γραφω αστικά υδραυλικά και θα ξεκινησω από Αγιο Δημήτριο λίγο μετα τις 2. Θα περάσω απο Ηλιούπολη και μετά εξαρτάται απο την κίνηση...
Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάρτης
-
mike89
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Ειδικά για αύριο: http://itia.ntua.gr/dk/ayeoct2011/
Spoiler: show
Εξέταση του Μαθήματος Αστικά Υδραυλικά Έργα, Οκτώβριος 2011
Υπό κανονικές (για το ΕΜΠ) συνθήκες η αυριανή (14-10-2011) εξέταση του μαθήματος "Αστικά Υδραυλικά Έργα" θα αναβαλόταν λόγω απεργιών σε όλα τα μέσα μεταφοράς. Όμως οι συνθήκες δεν είναι κανονικές και δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια. Έτσι η εξέταση θα γίνει κανονικά την προβλεπόμενη ώρα (15:00).
Εξ άλλου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Σχολής αποφάσισε ότι το πρόγραμμα εξετάσεων θα εκτελεστεί κανονικά χωρίς αναβολές μαθημάτων σε περίπτωση απεργιών (εγώ μειοψήφισα, προτείνοντας να χρησιμοποιηθούν τα Σάββατα για όσα μαθήματα χρειαστεί να αναβληθούν από εξωτερική υπαιτιότητα--απεργίες ΜΜΜ--και παράλληλα να μην διεξαχθούν όσες εξετάσεις δεν έγιναν με δική μας--εντός ΕΜΠ--υπαιτιότητα).
Πιστεύω ότι η διάλυση των κοινωνικών θεσμών και η κατάρρευση της χώρας δεν βοηθούν και προτείνω ως αντίδοτο τις νησίδες αυτοοργάνωσης. Ελπίζω να έχω την ευκαιρία να το αναπτύξω θεωρητικά αλλού.
Στην πράξη τώρα: Αυτό το μπλογκ έχει σκοπό να βοηθήσει την αυτοοργάνωση, και ειδικότερα όσους φοιτητές θα έχουν δυσκολία στην προσέλευσή τους για την εξέταση.
Αν είστε ένας από αυτούς παρακαλώ γράψτε ονοματεπώνυμο (όχι ψευδώνυμα) και διεύθυνση με εισαγωγή σχολίου.
Αν, αντίθετα, έχετε αυτοκίνητο και μπορείτε να βοηθήσετε κάποιον συμφοιτητή σας που δηλώνει αδυναμία να προσέλθει, γράψτε το και πάλι με εισαγωγή σχολίου, αναφέροντας και το ονοματεπώνυμό σας.
Αν δεν υπάρξει λύση μέσω συμφοιτητή που προσφέρεται, οι διδάσκοντες θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε με δικά μας αυτοκίνητα.
Δημήτρης Κουτσογιάννης