Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μαθηματική Ανάλυση I (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μαθηματική Ανάλυση I (2011-12)
Υπαρχει καποιος πρωτοετης π να εχει παρακολουθησει το μαθημα κ θα ειχε την καλοσυνη να μου δωσει τις σημειωσεις του; Αν μπορει καποιος ασ βοηθησει κ μας τους μεγαλυτερους π το χρωσταμε
Ευχαριστω πολυ!!
Έχουν αλλάξει τα βιβλία;;;; τι φωτιές μου βάζετε!! Ελπίζω πάντως να μην υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις όπως είπε κι ο συνάδελφος παραπάνω... Οποιος μπορεί πάντως ας βοηθήσει!!!!
Και στο όνομα ετούτων των στιγμών
Show must go on...
Show must go on...
Ερώτηση προς όποιον παρακολουθούσε πέρυσι ή φέτος: Τα κριτήρια σύγκλισης σειρών είναι όλα εντός ύλης ή εξετάζονται παραδοσιακά τα: D'Alembert, Cauchy και Leibniz οεο;
-
mike89
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
+ κριτηριο συγκρισης και ολοκληρωτικο κριτηριο. Δεν ξερω αν μου διαφευγει κανενα..d1mn1 έγραψε:Ερώτηση προς όποιον παρακολουθούσε πέρυσι ή φέτος: Τα κριτήρια σύγκλισης σειρών είναι όλα εντός ύλης ή εξετάζονται παραδοσιακά τα: D'Alembert, Cauchy και Leibniz οεο;
Ευχαριστώ!
Οι δυναμοσειρές είναι στην ύλη?Και αν είναι,έχουμε όλο το κεφάλαιο από το βιβλίο του Ρασσιά?
-Παιδιά μπορεί κάποιος να πει τι έχουμε στην ύλη από ρασσιά;
-Μπορει και καποιος να ανεβασει φετινες σημειωσεις τσινια?
-Μπορει και καποιος να ανεβασει φετινες σημειωσεις τσινια?
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Dust, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Επεξεργασία λόγω greeklish,συνένωση των 2 ποστ
Αιτία: Επεξεργασία λόγω greeklish,συνένωση των 2 ποστ
-
Br4veH3art
- Έτος εισαγωγής: 2010
παιδια μπορει καποιος να μου πει την υλη απο γκαρουτσο???
παιδια μηπως ξερει καποιος πως μπορω να κατεβασω τα φυλλαδια που ειχαν βαλει για τα Χριστουγεννα??????
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
-
mike89
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Δες στο πρώτο post του topic. Πατάς το spoiler και μετά πάτα αποθήκευση εικόνας, Έχει δώσει ο κ.Τσινιάς και ένα ακόμα φυλλάδιο που μπορείς να το παραδώσεις και την ημέρα της εξέτασης αν δεν κάνω λάθος.. (έχει σειρές και αναπτύγματα Taylor). Αν μπορέσω θα το ανεβάσω πιο μετά..