Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Βραχομηχανική-Σήραγγες (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
-
Audrey Tautou
- Έτος εισαγωγής: 2008
Re: Βραχομηχανική-Σήραγγες (2013-14)
Θα μπορούσε κανείς να μου πει στην 7η άσκηση πόσο βγαίνει κατά RMR και πόσο κατά Q??ευχαριστώ εκ των προτέρων
Το ψέμα δε ζει τόσο ώστε να γεράσει.Σοφοκλής
-
saveapenguin
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Αν υπάρχει κάποιος που παρακολούθησε φέτος, ας μας πει αν ο Τσιαμπάος θα αλλάξει τον τρόπο εξέτασης.
Πέρυσι πχ επιτρεπόταν να έχουμε μαζί τις λυμένες ασκήσεις του ο καθένας (όχι φωτοτυπίες). Αυτό ισχύει φέτος;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Πέρυσι πχ επιτρεπόταν να έχουμε μαζί τις λυμένες ασκήσεις του ο καθένας (όχι φωτοτυπίες). Αυτό ισχύει φέτος;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
απο οτι ξερω εχουμε ανοιχτα τα παντα και σημειωσεις και ασκησεις! αν ξερει κατι διαφορετικο καποιος αλλος ας απαντησει...
νομίζω ότι μας είχε πει πως θα μπορούμε να έχουμε ανοιχτές μόνο τις διαφάνειες από το my courses κι όχι τις ασκήσεις...
-
Audrey Tautou
'Eτσι θυμάμαι κι εγώ..gataki9 έγραψε:νομίζω ότι μας είχε πει πως θα μπορούμε να έχουμε ανοιχτές μόνο τις διαφάνειες από το my courses κι όχι τις ασκήσεις...
Το ψέμα δε ζει τόσο ώστε να γεράσει.Σοφοκλής
-
irenelimni
- Έτος εισαγωγής: 2009
gataki9 έγραψε:νομίζω ότι μας είχε πει πως θα μπορούμε να έχουμε ανοιχτές μόνον τις διαφάνειες από το my courses κι όχι τις ασκήσεις...
Παιδιά, στην άσκηση 9.1 της Βραχομηχανικής στην ενότητα Β, πρέπει να θεωρήσουμε πως πίσω από το φρύδι του πρανούς αναπτύσσεται εφελκυστική ρωγμή και να βρούμε το z και το bc της από τους τύπους που υπάρχουν στις σημειώσεις? Ή θεωρούμε πως η ρωγμή που μας δίδεται (με 45 μοίρες) συνεχίζει με την ίδια κλίση μέχρι να τμήσει την επιφάνεια και έτσι παίρνουμε στους τύπους για τους συντελεστές ασφαλείας z=0?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
- the last baron
- Έτος εισαγωγής: 2009
Παιδιά γνωρίζετε αν θα γίνει κανονικά η εξέταση την Τετάρτη?Ρωτάω επειδή έχει ανακοινωθεί απεργία...
The world is like a ride at an amusement park...
-
saveapenguin
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Προφανώς και οι πιθανότητες είναι να δοθεί κανονικά.
Όπως οι πιθανότητες είναι ότι στην περίπτωση που αναβληθεί, η ανακοίνωση θα βγει Τρίτη απόγευμα. :p
Οπότε διάβασμα!
Όπως οι πιθανότητες είναι ότι στην περίπτωση που αναβληθεί, η ανακοίνωση θα βγει Τρίτη απόγευμα. :p
Οπότε διάβασμα!
-
jay23
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

Παιδιά υπάρχει πουθενά η εκφώνηση της άσκησης σηράγγων ?