Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μηχανική των Ρευστών (2013-14)
Συντονιστής: University Editors
- DimitrisRou
- Έτος εισαγωγής: 2012
Re: Μηχανική των Ρευστών (2013-14)
Άκουσα ότι δόθηκε η 1η σειρά ασκήσεων που θα είναι για το Πάσχα. Αληθεύει? Τα προηγούμενα έτη συνηθιζόταν να τα αναρτούν στο mycourses?
Αληθεύει.
Από ότι έμαθα (έλειπα κι εγώ χθες) δόθηκε στο πρώτο τμήμα ένα φυλλάδιο με 5 ασκήσεις το οποίο θα αναρτηθεί και στο mycourses,ενώ ημερομηνία παράδοσης δεν έχει -νομίζω- οριστεί ακόμη,αλλά σίγουρα δεν είναι για την Πέμπτη 23 Απρίλη ,που είναι το επόμενο μάθημα.
Από ότι έμαθα (έλειπα κι εγώ χθες) δόθηκε στο πρώτο τμήμα ένα φυλλάδιο με 5 ασκήσεις το οποίο θα αναρτηθεί και στο mycourses,ενώ ημερομηνία παράδοσης δεν έχει -νομίζω- οριστεί ακόμη,αλλά σίγουρα δεν είναι για την Πέμπτη 23 Απρίλη ,που είναι το επόμενο μάθημα.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
Αναρτήθηκε η εκφώνηση της 1ης Σειράς Ασκήσεων, με ημερομηνία παράδοσης Δευτέρα 28 Απριλίου.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Συνήθως έτσι γινετα! Η ασκήσεις μοιράζονται στο μάθημα αλλά ανεβαίνουν και my courses. Η προθεσμία παράδοσης είναι συνήθως 2 εβδομάδες! Παράταση δεν δινεται γενικά εκτός αν είναι για λίγες ώρες ή αν συντρέχει πολύ σημαντικός λόγος! Μετά τη λήξη της προθεσμίας οι λύσεις ανεβαίνουν στο my courses!
tip: μην πελαγώσετε με τις ασκήσεις. Είναι ανάλογης δυσκολίας με των εξετάσεων ή τουλάχιστον προσπαθούν να πλησιάσουν αλλά είναι πολύ πιο λεπτομερής προκειμένου να συμπεριλάβουν όλες τις πιθανές περιπτώσεις
tip: μην πελαγώσετε με τις ασκήσεις. Είναι ανάλογης δυσκολίας με των εξετάσεων ή τουλάχιστον προσπαθούν να πλησιάσουν αλλά είναι πολύ πιο λεπτομερής προκειμένου να συμπεριλάβουν όλες τις πιθανές περιπτώσεις
ps179 έγραψε:Συνήθως έτσι γινετα! Η ασκήσεις μοιράζονται στο μάθημα αλλά ανεβαίνουν και my courses. Η προθεσμία παράδοσης είναι συνήθως 2 εβδομάδες! Παράταση δεν δινεται γενικά εκτός αν είναι για λίγες ώρες ή αν συντρέχει πολύ σημαντικός λόγος! Μετά τη λήξη της προθεσμίας οι λύσεις ανεβαίνουν στο my courses!
Να προσθέσω ότι οι Ασκήσεις παραδίδονται ΜΟΝΟ στο αντίστοιχο τμήμα, ανεξαρτήτως του που παρακολουθεί ο Σπουδαστής/ρια.
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
- GiorgTsial
Μήπως μπορείτε να μου πείτε πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τον κύριο Κατσαρέλη; Προσπάθησα να του στείλω ένα e-mail σε αυτό που χρησιμοποιεί για τις ανακοινώσεις αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι απορρίφθηκε...
Δύσκολο: neaoktana@hotmail.comGiorgTsial έγραψε:Μήπως μπορείτε να μου πείτε πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τον κύριο Κατσαρέλη; Προσπάθησα να του στείλω ένα e-mail σε αυτό που χρησιμοποιεί για τις ανακοινώσεις αλλά μου έβγαλε μήνυμα ότι απορρίφθηκε...
Τελευταία επεξεργασία από 1 και neaoktana, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
- GiorgTsial
Ευχαριστώ πολύ!! 
Ορθή επανάληψη: ημερομηνία παράδοσης Δευτέρα 5 Μαίου.neaoktana έγραψε:Αναρτήθηκε η εκφώνηση της 1ης Σειράς Ασκήσεων, με ημερομηνία παράδοσης Δευτέρα 28 Απριλίου.
Η παράδοση των ασκήσεων ισχύει και για φοιτητές μεγαλύτερων εξαμήνων;