Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εγγραφή στο εξάμηνο
Συντονιστής: University Editors
Re: Εγγραφή στο εξάμηνο
Προσπαθώ 2 μερες ασταμάτητα και δεν μπαίνει με τίποτα όση ώρα και να το αφήσω. Δηλαδή αν δεν καταφέρω να κάνω την εγγραφή τι θα γίνει μετά; Θα μου πουν ότι είμαι εκτός της προθεσμίας;
εγω παντως προσπαθουσα μερα και δεν φορτωνε με τπτ οποτε ειπα να προσπαθησω στις 4 το βραδυ και την εκανα σε 2 λεπτα 
-
dionikkwna
- Έτος εισαγωγής: 2008
Αστο ανοιχτο και πήγαινε για καφε..Εγώ το αφησα να φορτώνει ενώ έβλεπα ταινία, και έτσι δεν ξέρω πόση ώρα ήθελε τελικά , αλλά σε προιδεάζω οτι και στα επόμενα βήματα αργεί πολύ , πάνω κάτω ένα τέταρτο σε κάθε βήμα μου έκανε... αν είναι δυνατόν τέτοιο Πολυτεχνείο σαν το ΕΜΠ να έχει ένα τοσο βλαμμένο σύστημα εγγραφών.Ντροπή.
Παιδια και εγω μια από τα ίδια! Μίλησα με γραμματεια σημερα και μου ειπαν να προσπαθησω ξανα και αν δεν τα καταφερω να παω αυριο απο εκει.
Αλλα και παλι δεν ξερω αν θα γινει τιποτα!
Αλλα και παλι δεν ξερω αν θα γινει τιποτα!
Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά όσο και να περιμένω μετα από καποια ώρα με πεταει και μου γράφει αποτυχία πλατφόρμας οπότε πρέπει να κάνω όλα τα βήματα από την αρχή οπότε είναι άδικος κόπος η αναμονή. Υπάρχει καποιος με παρομοιο πρόβλημα που οσο και να περιμενε δεν καταφερε να γραφτεί;
-
Σκληρος και ορθιος
- Έτος εισαγωγής: 2010
Εγω δυο ωρες αναμονη και δεν καταφερα τιποτα προσπαθησα και προχθες τιποτα παλι, αν εβαζαν για server μια αριθμομηχανη πιο γρηγορη θα ητανfds22 έγραψε:Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά όσο και να περιμένω μετα από καποια ώρα με πεταει και μου γράφει αποτυχία πλατφόρμας οπότε πρέπει να κάνω όλα τα βήματα από την αρχή οπότε είναι άδικος κόπος η αναμονή. Υπάρχει καποιος με παρομοιο πρόβλημα που οσο και να περιμενε δεν καταφερε να γραφτεί;
-
cyclophrenia
- Έτος εισαγωγής: 2004
Προσπαθουσα χτες να εγγραφω και με πεταγε, τελικα το αφησα να φορτωνει στο τελος αφου την υπεβαλα αλλα ειδα σημερα πως καταχωρηθηκε ως ημιτελης. Στην γραμματεια δεν το σηκωνουν σημερα...ποσο να ταραχτω??
Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια. Στο μυαλό είναι ο στόχος.
Το νου σου ε;
Το νου σου ε;
Χωρίς να είμαι και απόλυτα σίγουρη, ταράξου λίγο. Πέρυσι που είχα κάνει ημιτελή δήλωση και το κατάλαβα τύπου μια βδομάδα πριν την εξεταστική, στη γραμματεία μου έλεγαν ότι άμα ήταν λίγο νωρίτερα θα ήταν πολύ εύκολο να με γράψουν παρόλο που η προθεσμία είχε τελειώσει κανένα δίμηνο. Και αργά που ήταν βέβαια, πάλι γράφτηκα τελικά απλά χρειάστηκε ολόκληρη διαδικασία. Εσύ πιο νωρίς δεν γίνεται οπότε μην ανησυχείς.
Τα παραμύθια δεν είναι αλήθεια, αλλά τουλάχιστον δεν είναι ψέματα.
-
Audrey Tautou
- Έτος εισαγωγής: 2008
Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας από εκεί να συμπληρώσεις τη δήλωση,έτσι είπαν σε μια φίλη που είχε και εκείνη πρόβλημα..cyclophrenia έγραψε:Προσπαθουσα χτες να εγγραφω και με πεταγε, τελικα το αφησα να φορτωνει στο τελος αφου την υπεβαλα αλλα ειδα σημερα πως καταχωρηθηκε ως ημιτελης. Στην γραμματεια δεν το σηκωνουν σημερα...ποσο να ταραχτω??
Το ψέμα δε ζει τόσο ώστε να γεράσει.Σοφοκλής
- Κροκόδειλος
- Έτος εισαγωγής: 2009
Παιδιά εγώ είμαι 99% σίγουρος ότι έκανα εγγραφή στο εξ. αλλά δεν μου ήρθε email απάντησης, είναι φυσιολογικό? Τώρα προσπαθώ να μπω στα στοιχεία και δε μπορώ.