Πραγματικά λυπάμαι, αυτός ο άνθρωπος ήταν πρότυπο για μένα. Μέσα σε όλα, καθηγητάρα, ερευνητάρα, αθλητής, απόλυτα προσγειωμένος και ευγενέστατος. Να 'ναι καλά η γυναίκα του και τα παιδάκια του. Μοναδικός άνθρωπος.
Καλησπερα..Λογω δουλειας δεν εχω τη δυνατοτητα να παρακολουθησω το συγκεκριμενο μαθημα..Επισης δεν εχω προσβαση στο mycourses..
Μπορει καποιος να με κατατοπισει σχετικα με το τι παιζει με αυτο το μαθημα? Που μπορω να βρω σημειωσεις? Θα εκτιμουσα μια βοηθεια..
**αρχικα χρειαζεσαι οπωσδηποτε προσβαση στο mycourses γτ το μαθημα έχει υποχρεωτικο θεμα που παραδιδεται ηλεκτρονικα απο εκει! Συν σημειωσεις κ λοιπο υλικο που θα βρεις εκει.
Εχει υποχρεωτικα θέμα βαρυτητας 25% με προφορικη εξεταση πριν απι τη γραπτη. Το θέμα θα μας το παρεδιδαν αυριο, αλλα οπως μπορείς να δεις συνεβη κατι τραγικο κ αυριο δε θα γινει μαθημα... χρειαζεσαι σιγουρα το βιβλιο του ευδοξου για το τελος κ ισως κ σημειωσεις απο το μαθημα για να σε κατατοπισουν περισσότερο!
Όσοι/ες διδάχθηκαν για πρώτη φορά το μάθημα του Σχεδιασμού Μεταφορικών Συστημάτων σε προηγούμενα από το ακαδ.έτος 2011-2012 έτη, δεν υπόκεινται στον συνυπολογισμό του θέματος στη διαμόρφωση του τελικού βαθμού.
Είδα στο mycourses οτι για το 2012-2013 οι φοιτητές του 10ου εξαμήνου είχαν εξαιρεθεί από την υποχρεωτική υποβολή θέματος. Ισχύει για φέτος κάτι τέτοιο;
Υπάρχει αυτή η ανακοίνωση στο mycourses:
"ΜΗ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΘΕΜΑΤΟς ΕΗΑΜΗΝΟΥ
19.2.2014
Όσοι/ες διδάχθηκαν για πρώτη φορά το μάθημα του Σχεδιασμού Μεταφορικών Συστημάτων σε προηγούμενα από το ακαδ.έτος 2011-2012 έτη, δεν υπόκεινται στον συνυπολογισμό του θέματος στη διαμόρφωση του τελικού βαθμού."
Υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει σχετικα με το θεμα..??..Επισης μπορει καποιος ανεβάσει εδώ (ή έστω να μου στείλει) pdf σημειωσεις απ τη φετινη χρονια??εαν υπαρχουν βεβαια..