Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική V (2014-15)
Συντονιστής: University Editors
Re: Στατική V (2014-15)
Σήμερα διδάχθηκε το θεώρημα άνω ορίου και αποδείχτηκε η μοναδικότητα του φορτίου κατάρρευσης!! Για την αναπλήρωση δεν ειπώθηκε κάτι!!!!
- Prince of Persia
- Έτος εισαγωγής: 2010
Οκ...Σ'ευχαριστω!ps179 έγραψε:Σήμερα διδάχθηκε το θεώρημα άνω ορίου και αποδείχτηκε η μοναδικότητα του φορτίου κατάρρευσης!! Για την αναπλήρωση δεν ειπώθηκε κάτι!!!!
''Tίποτα γενναίο δεν μπορεί ο άνθρωπος να κάμει στον κόσμο, αν δεν υποτάξει τη ζωή του σ' έναν Αφέντη ανώτερό του.'',Νίκος Καζαντζάκης
Sting-Desert Rose
Sting-Desert Rose
Σχετικά με το 2ο φυλλάδιο του mycourses,ο κ.Σπηλιόπουλος είπε σήμερα στο μάθημα πως η παράδοση είναι σε 2 εβδομάδες από σήμερα!
Επίσης όπου να ναι είπε πως θα αναρτήσει και το Θέμα Εξαμήνου Spoiler: showΜιλάμε θα γιολάρουμε, όχι αστεία
Επίσης όπου να ναι είπε πως θα αναρτήσει και το Θέμα Εξαμήνου Spoiler: showΜιλάμε θα γιολάρουμε, όχι αστεία
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
- Prince of Persia
Exει ανακοινωθει κατι για το θεμα εξαμηνου απο τους διδασκοντες?
''Tίποτα γενναίο δεν μπορεί ο άνθρωπος να κάμει στον κόσμο, αν δεν υποτάξει τη ζωή του σ' έναν Αφέντη ανώτερό του.'',Νίκος Καζαντζάκης
Sting-Desert Rose
Sting-Desert Rose
νομίζω ειπώθηκε ότι θα αναρτηθεί την επόμενη εβδομάδα η εκφώνηση
Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν.
Η άσκηση που λύθηκε την τελευταία φορά στην τάξη (εφαρμογή της μεθόδου Βήμα-Προς-Βήμα)
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το κομματι του Παπαδρακάκη μπορεί κάποιος να μας πει απο που το διαβάζουμε; και γενικότερα εκτος απο την ασκηση με το φορτίο κατάρευσης τι άλλο πρεπει να ξέρουμε για την εξέταση?
- mikeportnoy
Το κομμάτι του Παπαδρακάκη βρίσκεται ατόφιο στο συγγραμα του που υπάρχει στον Εύδοξο. Υπάρχουν και κάποιες σημειώσεις στην ιστοσελίδα του που αξίζει να ρίξετε μια ματιά.nickgal7 έγραψε:Το κομματι του Παπαδρακάκη μπορεί κάποιος να μας πει απο που το διαβάζουμε; και γενικότερα εκτος απο την ασκηση με το φορτίο κατάρευσης τι άλλο πρεπει να ξέρουμε για την εξέταση?
An eye for an eye makes the whole world blind.
Mahatma Gandhi
Mahatma Gandhi
σχεδιασμός ελαχίστου βάρους είναι στην ύλη?
Ας μας ενημερώσει κάποιος αν μπορεί σχετικά με το τι ειπώθηκε σήμερα για το θέμα εξαμήνου.. Κάτι άκουσα για κάποιο πρόγραμμα που διανεμήθηκε... Από πού μπορούμε να το προμηθευτούμε κι εμείς οι υπόλοιποι ;;;;;