Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική ΙΙΙ (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
Re: Στατική ΙΙΙ (2015-16)
Ευχαριστω
- Parisaktos
- Έτος εισαγωγής: 2012
Ποια είναι η ύλη?
Το επιπεδο δικτυωμα και το επθπεδο πλαισιο αν δεν κανω λαθος ...
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
- Parisaktos
- Έτος εισαγωγής: 2012
Έχει βγει κάποια ανακοίνωση ή το είπε στο μάθημα;δεν είδα κάτι στο mycourses για αυτό ρωτάω.nikostt έγραψε:Πρόοδος 15/4
Απο το μαθημα ...
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Παιδιά να ρωτήσω, τα i,j,k που πρέπει να έχει ο καθένας για να λύσει τα θέματα τα έχει πει στο μάθημα,είναι κάπου ανεβασμένα?
Παιρνεις τα τρια τελευταια ψηφια του κωδικου σου ...
Καλησπέρα. Ξέρει κανείς να μου πει ποια είναι η ύλη για την πρόοδο της παρασκευής;
Πλαίσια και δικτυώματα ξέρω γενικά, αλλά είναι μέσα και ελαστικοί κόμβοι π.χ. ή εκκεντρότητες;
Έχουν διδαχτεί στο μάθημα;
Πλαίσια και δικτυώματα ξέρω γενικά, αλλά είναι μέσα και ελαστικοί κόμβοι π.χ. ή εκκεντρότητες;
Έχουν διδαχτεί στο μάθημα;
- GiannisRad
- Έτος εισαγωγής: 2011
Ποιος παιχταρας θα απαντησει στην ερωτηση του εκατομυριου, αν στο θεμα (δικτυωμα) η κεκλιμενη στηριξη ειναι κυλιση ή αρθρωση; Το σημα ειναι αρθρωσης βεβαια..