Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Υδροηλεκτρικά Έργα (2017-18)
Συντονιστής: University Editors
Re: Υδροηλεκτρικά Έργα (2017-18)
Για την 3η άσκηση, πώς θα βρούμε τις μηνιαίες χρονοσειρές της στάθμης αφού δεν ξέρουμε αρχικό απόθεμα;
Θα θεωρησεις εσυ μια αρχικη τιμη σταθμης
If you can't play the game, play the gamer
Πάρε για αρχικό απόθεμα ίσο με το μισό της χωρητικότητας. Κλασική κι αγαπημένη παραδοχή.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
ααα οκ ευχαριστώ πολύ 
Είναι μήπως εύκολο κάποια/ος να ανεβάσει τις σημειώσεις από το προηγούμενο μάθημα για τα υβριδικά συστήματα; Ευχαριστώ!
έχει λύσει κανείς τα ανεβασμένα θέματα εξετάσεων; επίσης, επιτρέπονται ανοικτές σημειώσεις;
Ανοικτές σημειώσεις...ζητήστε να έχετε και λάπτοπflix έγραψε:έχει λύσει κανείς τα ανεβασμένα θέματα εξετάσεων; επίσης, επιτρέπονται ανοικτές σημειώσεις;
-
μουχαλασετοspace
Δεν εχουμε ομως γνωστη χωρητικοτητα. Αν παρουμε οτι στην αρχη των μετρησεων των μηνιαιων εισροων εχω 0 αποθεμα ειναι λαθος?Jiggly έγραψε:Πάρε για αρχικό απόθεμα ίσο με το μισό της χωρητικότητας. Κλασική κι αγαπημένη παραδοχή.
Να πω την αλήθεια, δεν κοίταξα την άσκηση.μουχαλασετοspace έγραψε:Δεν εχουμε ομως γνωστη χωρητικοτητα. Αν παρουμε οτι στην αρχη των μετρησεων των μηνιαιων εισροων εχω 0 αποθεμα ειναι λαθος?Jiggly έγραψε:Πάρε για αρχικό απόθεμα ίσο με το μισό της χωρητικότητας. Κλασική κι αγαπημένη παραδοχή.
Στις αρχικές συνθήκες δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Άρα και το 0, δηλαδή άδειος ταμιευτήρας, μια χαρά είναι.
Spoiler: show(ελπίζω να μη λέω βλακείες και ξεφτιλιστώ
Στο ερώτημα για το μέσο ετήσιο όφελος σας βγαίνει και εσάς αρνητικό ;; Την ρήτρα ελλείμματος εμείς την πληρώνουμε ή μας την πληρώνουν;;