Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μέθοδοι Επίλυσης με Η/Υ (2018-19)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μέθοδοι Επίλυσης με Η/Υ (2018-19)
Νομιζω ειναι αυτα που ειναι αναρτημενα απο τον Mggr στην πρωτη δημοσιευση το δευτερο λινκ σε αυτην την συζυτηση
μηπως εχει κάποιος τις εκφωνήσεις τησ κανονικής εξέτασης του Φεβρουαριου;
Παιδια σίγουρα το μαθημα δινεται με κλειστες σημειωσεις; δεν μπορουμε να εχουμε τιποτα μαζι μας;
Ρωταω γιατι βλέποντας τα θεματα που εχετε βαλει εδω και το χρονο εξέτασης που δινεται εγω 40λεπτα εφαγα για να σκεφτω και να γραψω το 1 απ τα 2 θεματα. To επομενο θεμα δηλαδη δεν θα προλαβαινα καν να το γραψω.
Ρωταω γιατι βλέποντας τα θεματα που εχετε βαλει εδω και το χρονο εξέτασης που δινεται εγω 40λεπτα εφαγα για να σκεφτω και να γραψω το 1 απ τα 2 θεματα. To επομενο θεμα δηλαδη δεν θα προλαβαινα καν να το γραψω.
-
μπομπ ο μαστορας
- Έτος εισαγωγής: 2015
μεχρι περυσι το μαθημα δινοταν με κλειστες σημειωσεις, δεν ξερω αν θα αλλαξει κατι φετος. παροτι παντως εχουν κλειδωμενο το internet εκτος της σελιδας του mycourses, μια πολυ χρησιμη εντολη στο command window του matlab ειναι η: doc here goes the function name, που ουσιαστικα ανοιγει σε ξεχωριστο παραθυρο τη βοηθεια της συγκεκριμενης συναρτησης-εντολης που ψαχνεις (μπορει να την ειχε αναφερει και στο μαθημα την εντολη αυτη). ετσι δε χρειαζεται να θυμασαι απεξω τη συνταξη / τα αποτελεσματα που δινει μια συναρτηση. γενικα ειναι πολυ χρησιμο κατα τη διαρκεια της εξετασης, δινει μεχρι και παραδειγματα κωδικα.karn έγραψε:Παιδια σίγουρα το μαθημα δινεται με κλειστες σημειωσεις; δεν μπορουμε να εχουμε τιποτα μαζι μας;
Σε ευχαριστω!μπομπ ο μαστορας έγραψε:μεχρι περυσι το μαθημα δινοταν με κλειστες σημειωσεις, δεν ξερω αν θα αλλαξει κατι φετος. παροτι παντως εχουν κλειδωμενο το internet εκτος της σελιδας του mycourses, μια πολυ χρησιμη εντολη στο command window του matlab ειναι η: doc here goes the function name, που ουσιαστικα ανοιγει σε ξεχωριστο παραθυρο τη βοηθεια της συγκεκριμενης συναρτησης-εντολης που ψαχνεις (μπορει να την ειχε αναφερει και στο μαθημα την εντολη αυτη). ετσι δε χρειαζεται να θυμασαι απεξω τη συνταξη / τα αποτελεσματα που δινει μια συναρτηση. γενικα ειναι πολυ χρησιμο κατα τη διαρκεια της εξετασης, δινει μεχρι και παραδειγματα κωδικα.karn έγραψε:Παιδια σίγουρα το μαθημα δινεται με κλειστες σημειωσεις; δεν μπορουμε να εχουμε τιποτα μαζι μας;
καλησπέρα.έχει κατεβάσει κανείς το matlab απο το site της σχολής?το license number που βρήκα στο mycourses δεν το δεχεται..
-
afortistos
- Έτος εισαγωγής: 2008
Σας κατεβαίνουν κι εσας τα αρχεία σε vlc? κι αν ναι με τι τα ανοίγετε μετά?SOS
-
afortistos
- Έτος εισαγωγής: 2008
Νομίζω το βρήκα αλλά προέκυψε άλλη απορία!έχει κανενας τα τελευταία θέματα?θα με βοηθούσατε πάρα πολύ μιας και είναι απ τα τελευταία μου 
Καλησπέρα,μήπως έχει κάποιος κατεβάσει τις περσινές διαλέξεις από το μάθημα;Γιατί προς το παρόν είναι ανεβασμένες μόνο οι 2 πρώτες
Παραδείγματα και διαλέξεις
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.