Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποτελέσματα Χειμερινής Εξεταστικής 2018-19 (Σχόλια)
Συντονιστής: University Editors
Re: Αποτελέσματα Χειμερινής Εξεταστικής 2018-19 (Σχόλια)
με matlab τι παιζει γιατι αυτα τα βγαζανε συνηθως αυθημερόν;
Ξέρει κανένας τι γίνεται με τα μαθήματα του Τσόπελα έχει περάσει ένας μήνας και ο ίδιος είναι άφαντος.
You only live once
Στοχαστικά είχε σταλεί ένα mail ότι θα ανεβαιναν τα αποτελέσματα την προηγούμενη Δευτέρα...έχουμε κάνα νεότερο?
If you can't play the game, play the gamer
Σχετικά με τη Διαχείριση Τεχνικών Έργων, υπάρχει κανείς που συμπλήρωσε τη φόρμα για αναβαθμολόγηση γραπτού και έλαβε απάντηση;
Εγώ τη συμπλήρωσα, δεν έλαβα κάνα email και είδα το βαθμό (4) να είναι περασμένος στη καρτέλα 3 μέρες μετά την ανακοίνωση της πρόχειρης κατά τα άλλα βαθμολογίας.
Τι θα γινει επιτελους με τους μαλακες τις ματλαμπ ?
Παιρνεις 10 στην εργασια (τι στον πουτσο κατι θα εμαθες...) και στην εξεταση το ασσο-δυο παει συννεφο. Ελεος πια με την τελικη εξεταση.
Καθε χρονο τις ιδιες μαλακιες.
Ή στραβος είναι ο γιαλος ή στραβα αρμενίζουμε...
Spoiler: showΟ κοσμήτωρας που έχει και το μάθημα, ξέρει τι παίζει ή έχει αφήσει τον Στάμο να αλονίζει και να το παίζει ιστορία
Παιρνεις 10 στην εργασια (τι στον πουτσο κατι θα εμαθες...) και στην εξεταση το ασσο-δυο παει συννεφο. Ελεος πια με την τελικη εξεταση.
Καθε χρονο τις ιδιες μαλακιες.
Ή στραβος είναι ο γιαλος ή στραβα αρμενίζουμε...
Spoiler: showΟ κοσμήτωρας που έχει και το μάθημα, ξέρει τι παίζει ή έχει αφήσει τον Στάμο να αλονίζει και να το παίζει ιστορία
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Για τη διαχείριση τεχνικών έργων ,εγώ είχα συμπληρώσει τη φόρμα για αναβαθμολογηση ΚΑΙ επίδειξη γραπτού και έλαβα ένα mail την προηγούμενη εβδομάδα για την ώρα και ημέρα(27/2) προβολής του γραπτού μου.Αναφερόταν ότι δεν υπάρχει δυνατότητα διαπραγμάτευσης του βαθμού.
Ακριβώς αυτό γίνεται με τα μαθήματα του ΤσόπελαΞέρει κανένας τι γίνεται με τα μαθήματα του Τσόπελα έχει περάσει ένας μήνας και ο ίδιος είναι άφαντος.
Λευτεριά στο Κουρδιστάν.Ζήτω η παγκόσμια ειρήνη.Αλληλεγύη στον σύντροφο Δημήτρη Καιρίδη.
- μπόγλα_queen_420
- Έτος εισαγωγής: 2016
μα καλα δε τοχεις μαθει ακομα οτι οι προθεσμιες είναι για τους φοιτητες?
τη χώρα μου θα κάνω μπουρδέλο γιατί είναι μπουρδέλο - ZN, 2002
Έβγαλε κανείς φωτό την βαθμολογία της Περιβαλλοντικής ;;