Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Εδαφομηχανική ΙΙ (2008-09)
Συντονιστής: University Editors
Re: Εδαφομηχανική ΙΙ (2008-09)
Έχει κανείς τις εκφωνήσεις των 2 ασκήσεων που έγιναν την Πέμπτη 30/4 να τις κάνει upload?
Τελευταία επεξεργασία από 1 και brahe, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: greeklish
Αιτία: greeklish
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Εδαφομηχανική ΙΙ (2008-09)
Καμένος έγραψε:ΜΙλησα με τον κ Τσαμη κ συμφωνα με αυτον η προοδος θα γινει κανονικα.
Ο,τι εχουμε κανει στην υλη (χονδρικα ειναι οι 2 πρωτες σειρες ασκησεων). Προφανως μεθοδος coulomb εκτος αφου δεν την εχουμε διδαχθει ακομα...
Η Πρόοδος θα γίνει όπως είχε προγραμματισθεί την Πέμπτη 7 Μαϊου, την τελευταία ώρα του μαθήματος.
Βιβλία καί Σημειώσεις Κλειστά ! Διάρκεια 45΄ - 1 ώρα (το πολύ-πολύ, ανάλογα με τα θέματα).
Η ύλη που θα διδαχθεί την Πέμπτη θα συμπεριλαμβάνεται στο Διαγώνισμα !!
http://users.civil.ntua.gr/gazetasg/mat ... wseis.html
-
akrovolistos
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Γκαζέτας έγραψε: Η ύλη που θα διδαχθεί την Πέμπτη θα συμπεριλαμβάνεται στο Διαγώνισμα !!

Ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου για την επαναφορά του shoutbox στο mqn.gr
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ξέρει κάποιο καλό παιδί την ύλη απο το βιβλίο του Γκαζέτα? Με έπιασε απροετοίμαστο η πρόοδος (σπάνιο αλλά συμβαίνει) και δεν έχω σημειώσεις/ασκήσεις. Θα κατέβω και μηδέν να γράψω, αλλά καλό θα ήταν να μη συμβεί κάτι τέτοιο 
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!!
Έχει κανείς τις εκφωνήσεις των 2 ασκήσεων που έγιναν την Πέμπτη 30/4 να τις κάνει upload?
-
akrovolistos

Η ύλη θα έλεγα πως είναι τα κεφ.4 και 5.1 (εκτός της μεθόδου Coulomb που δεν έχει πει ακόμη αλλά μάλλον θα πει την πέμπτη).
@tranikos : μπορείς να δώσεις κάποιο παραπάνω clue; έχω κάποιες σειρές ασκήσεων αλλά δεν ξέρω σε ποιες ακριβώς αναφέρεσαι
@tranikos : μπορείς να δώσεις κάποιο παραπάνω clue; έχω κάποιες σειρές ασκήσεων αλλά δεν ξέρω σε ποιες ακριβώς αναφέρεσαι
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!
την παρασκευη εκανε 2 ασκησεις και απο οτι μου ειπαν τις ειχε σε ενα φυλλαδιο στην εδρα του.
Την περασμενη πεμπτη στο τμημα του κ Τσαμη εγιναν οι 1, 2, 3 απο τη 2η σειρα.
Η 2η σειρά έχει ανέβει εδώ
Η 2η σειρά έχει ανέβει εδώ
42
thx akro!akrovolistos έγραψε:Η ύλη θα έλεγα πως είναι τα κεφ.4 και 5.1 (εκτός της μεθόδου Coulomb που δεν έχει πει ακόμη αλλά μάλλον θα πει την πέμπτη).
-
akrovolistos

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει τη λυση της 2.2?
Ζήτω οι ρετσέτες!
Ζήτω οι ρετσέτες!