Ευγε intelx86!!
Και να ρωτησω και κατι αλλο ρε παιδια; Απ'οσο ξερω- και διορθωστε με αν κανω λαθος- το pclab μας πανω απ τη γραμματεια ανοιγει μονο για μαθηματα. Και ρωτω, γιατι;;;;;;;;;;
Είχα πάει στη γραμματέα της Προέδρου και της ζήτησα ευγενικά να μου το ανοίξει και μου είπε αγενέστατα ότι δεν πρόκειται. Με ρώτησε τι θέλω και της είπα ότι θέλω να δουλέψω στο pc, μου είπε να πάω σε κάποια κενή αίθουσα και να δουλέψω με το δικό μου και της είπα ότι χρειάζομαι internet. "Όλος ο χώρος εδώ είναι γεμάτος internet", μου απάντησε εννοώντας τα σκαλάκια. Με τον ίδιο ευγενικό τρόπο της εξήγησα ότι έχει ήλιο στα σκαλάκια και είναι αδύνατο να δουλέψεις. Η απάντηση ήταν και πάλι αποστομωτική: "Όλα δικά σας τα θέλετε!".
Παιδιά ένα donation για να αγοράσουμε καινούργιες λάμπες για το αμφιθέατρο γιατί ο διαγωνισμός για τις λάμπες είναι ακόμη στην προκήρυξη σύμφωνα με ένα ΔΣ που είχα παρευρεθεί!
Ποιος είδε τον ικανοτικό και δεν τον φοβήθηκε
I used to be an adventurer like you.
Then I took a longitudinal reinforcement in the knee.
intelx86 έγραψε:
Παιδιά ένα donation για να αγοράσουμε καινούργιες λάμπες για το αμφιθέατρο γιατί ο διαγωνισμός για τις λάμπες είναι ακόμη στην προκήρυξη σύμφωνα με ένα ΔΣ που είχα παρευρεθεί!
Νο kidding?
Δυο δυο, τρεις τρεις, να παίξετε, να ερωτευθείτε,
Και να ξεσκάσετε, αδελφέ, μετά από τόση κούραση.