Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
MSDN στη σχολή μας;
Re: MSDN στη σχολή μας;
Παιδια περαστε απο την γραμματεια η απο το κεντρο δικτυων και αναφερετε το προβλημα. Μαλλον το 2ο ειναι πιο σωστη επιλογη.
πήρα τηλ στο κέντρο δικτύων και στην γραμματεία.. συμπέρασμα : δεν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία , τώρα πότε θα ολοκληρωθεί δεν ξέρουμε. μου ειπαν θα βγει ανακοίνωση .
εν τω μεταξύ μου κάνει εντύπωση αν κάποιοι φοιτητές πολ. μηχ. έχουν πρόσβαση... ο ύπάλληλος της γραμματείας μου είπε αποκλείεται, δεν δουλεύει για κανένα πολιτικό.
εν τω μεταξύ μου κάνει εντύπωση αν κάποιοι φοιτητές πολ. μηχ. έχουν πρόσβαση... ο ύπάλληλος της γραμματείας μου είπε αποκλείεται, δεν δουλεύει για κανένα πολιτικό.
εσυ int3h μπορείς να κατεβάσεις κανονικά? γτ εμενα μου είπαν πως δεν μπορει κανεις φοιτητης πολιτικωνint3h έγραψε:Παιδια περαστε απο την γραμματεια η απο το κεντρο δικτυων και αναφερετε το προβλημα. Μαλλον το 2ο ειναι πιο σωστη επιλογη.
Όπως τα λες. Δεν μπορεί κανένας πολιτικός μηχανικός(δεν είμαι πολ. μηχ)DeadDuck έγραψε: εσυ int3h μπορείς να κατεβάσεις κανονικά? γτ εμενα μου είπαν πως δεν μπορει κανεις φοιτητης πολιτικων
Πιο πολύ εντύπωση μου κάνει οτι δεν κάνουμε κεντρική διαχείριση της συνδρομής με microsoft.
- OxYdO
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2011
Ενημέρωση: Τρεις μήνες μετά ακόμα δεν είμαστε eligible.
Από φίλο ηλεκτρολόγο που μπήκα μπορείς να κατεβάσεις μια χαρά!
Από φίλο ηλεκτρολόγο που μπήκα μπορείς να κατεβάσεις μια χαρά!

Ρε παιδια ξερει κανεις τι γινεται με το msdn ? Το κοψανε τελειως ή περιμενουμε καμια ενημερωση πιστοποιητικων ?
- Becoming_I

Να κάτι που αξίζει να συζητηθεί στην αυριανή ανοιχτή συνάντηση του νέου Κοσμήτορα με τους φοιτητές. Πάντως αν έχει κοπεί είναι σίγουρο ότι δεν έχει κοπεί από τους ΗΜΜΥ και τους μηχανολόγους. Αν έγινε , έγινε για οικονομικούς λόγους (δεν το γνωρίζω απλή υπόθεση κάνω).txc έγραψε:Ρε παιδια ξερει κανεις τι γινεται με το msdn ? Το κοψανε τελειως ή περιμενουμε καμια ενημερωση πιστοποιητικων ?
Παιδιά κατέβασε κανείς πρόσφατα; Θα γίνουμε eligible ποτέ ή μπα; Κάποιος έχει νεότερη ενημέρωση επί του θέματος;
- xvantsik

- Έτος εισαγωγής: 2012
Το MSDN είναι έτοιμο. Με ενημέρωσε σήμερα ο κοσμήτορας. ¨οποιος θέλει μπορεί να πάει στην γραμματεία να ζητήσει κωδικό
Ισχύει ακόμα αυτη η υπηρεσία? Μπαίνω από τον σύνδεσμο της σχολής και δεν λειτουργεί. Γνωρίζει κανείς κάτι?
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'