Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Δομικές Μηχανές και Κατασκευαστικές Μέθοδοι (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Re: Δομικές Μηχανές και Κατασκευαστικές Μέθοδοι (2009-10)
ζ είναι ο απαιτούμενος αριθμός των διαδρομών για να καλυφθεί όλο το πλάτος του δρόμου και δίνει και αριθμό διελεύσεων για κάθε διαδρομή j=6, οπότε για όλο το πλάτος του δρόμου χρειάζονται συνολικά 5*6=30 διελεύσεις
-
cyclophrenia
- Έτος εισαγωγής: 2004
στις ασκησεις λειτουργικης αναλυσης θα δινει τουλαχιστον τους συμβολισμους η' θα μπερδευτω χειροτερα?
ημαρτον κ ελεος! εχω μνημη χρυσοψαρου δε με λυπουνται?
ημαρτον κ ελεος! εχω μνημη χρυσοψαρου δε με λυπουνται?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Ξέρω πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια. Στο μυαλό είναι ο στόχος.
Το νου σου ε;
Το νου σου ε;
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Όταν δεν σου δίνει μια τιμή για χρόνο Τ διεκπεραίωσης του έργου , αλλά ένα διάστημα Τmin-Tmax όταν πας να υπολογίσεις τα κρίσιμα μηχανήματα για Tmin δεν βάζεις το +1, διότι θες να βρεις τον ελάχιστο αριθμό κρίσιμων μηχανημάτων (για τη μικρότερη απαιτούμενη απόδοση).maria b έγραψε:Καλημέρα!!!Να ρωτήσω κάτι:στην 2η άσκηση των εφαρμογών λειτουργικής ανάλυσης του βιβλίου ξέρει κανείς γιατί όταν θεωρεί κρίσιμο κάποιο μέγεθος δεν προσθέτει πάντα στη σχέση το +1?πχ γράφει Ζφ=[Qαπ/Qφ] και όχι Ζφ=[Qαπ/Qφ]+1.
Για Τmin δεν βάζουμε +1 στο κρίσιμο, βάζουμε +1 στο μη κρίσιμο
Για Τmax βάζουμε +1 και στο κρίσιμο και στο μη κρίσιμο
Προσοχή σε κάποιες σελίδες του βιβλίου υπάρχει λάθος σε αυτο το σημείο. Τις διορθώσεις τόσο τις δικές μου όσο και αυτές που μοίρασε ο καθηγητής πέρσι μπορείτε να τις βρείτε εδώ
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Σωστή η ingenieurin, αυτό είπαμε και χθες ότι ισχύει για τον αριθμό μηχανημάτων στη δεύτερη άσκηση της λειτουργικής ανάλυσης.ingenieurin26 έγραψε:Όταν δεν σου δίνει μια τιμή για χρόνο Τ διεκπεραίωσης του έργου , αλλά ένα διάστημα Τmin-Tmax όταν πας να υπολογίσεις τα κρίσιμα μηχανήματα για Tmin δεν βάζεις το +1, διότι θες να βρεις τον ελάχιστο αριθμό κρίσιμων μηχανημάτων (για τη μικρότερη απαιτούμενη απόδοση).maria b έγραψε:Καλημέρα!!!Να ρωτήσω κάτι:στην 2η άσκηση των εφαρμογών λειτουργικής ανάλυσης του βιβλίου ξέρει κανείς γιατί όταν θεωρεί κρίσιμο κάποιο μέγεθος δεν προσθέτει πάντα στη σχέση το +1?πχ γράφει Ζφ=[Qαπ/Qφ] και όχι Ζφ=[Qαπ/Qφ]+1.
Για Τmin δεν βάζουμε +1 στο κρίσιμο, βάζουμε +1 στο μη κρίσιμο
Για Τmax βάζουμε +1 και στο κρίσιμο και στο μη κρίσιμο
Προσοχή σε κάποιες σελίδες του βιβλίου υπάρχει λάθος σε αυτο το σημείο. Τις διορθώσεις τόσο τις δικές μου όσο και αυτές που μοίρασε ο καθηγητής πέρσι μπορείτε να τις βρείτε εδώ
καλημερα. εγώ πάντως θα έχω μαζί μου και το βιβλίο και αν δεν δίνει τους τύπους θα το έχω ανοιχτό πάνω στο θρανίο και ας μου πουν ότι θέλουν. τέρμα πια στην κοροιδία του μαθήματος της εύρεσης λύσης για το μεγαλυτερο δυνατό κερδος του εργαλαμόγιου!

ρε παιδια να ρωτησω....υπαρχει κανα σοσ για την θεωρια...?????ειπε η καθηγητρια οτι θα βαλειθεωρια...???αν ναι απο ποια κομματια του βιβλιου..???ευχαριστω πολυ!!!
Δε θα δίνονται δηλαδή οι τύποι όπως γράφει στη σελίδα του μαθήματος στο mqn??nami έγραψε:όλους απέξω... Σύμφωνα με τους καθηγητές βέβαια βγαίνουν με την λογική ()
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Sorry παιδιά, εγώ φταίω γι αυτό, έχει ξεμείνει από πέρσι πριν την εξέταση που μας διαβεβαίωναν οι καθηγητές ότι θα δίνονται όλοι οι τύποι (γιατί ήμουν από τα κορόιδα που το παρακολουθούσαν). Δες τα θέματα τα περσινά και θα δεις ότι χρειάζονται μόνο δυο τύποι που βγαίνουν και με τη λογική, γι αυτό δεν τους δίνουν.giorgos89 έγραψε:Δε θα δίνονται δηλαδή οι τύποι όπως γράφει στη σελίδα του μαθήματος στο mqn??nami έγραψε:όλους απέξω... Σύμφωνα με τους καθηγητές βέβαια βγαίνουν με την λογική ()
ρε παιδια οσον αφορα στην θεωρια...???κανα σοσ απο λειτουργικη αναλυση και σ.π.α.υ...???
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση...
Δηλαδή δε χρειάζεται να θυμάται κανείς όοοοολους τους τύπους?? Γιατί διαβάζοντας και εδώ τι λένε τα παιδιά επικρατεί ένας πανικός...
Δηλαδή δε χρειάζεται να θυμάται κανείς όοοοολους τους τύπους?? Γιατί διαβάζοντας και εδώ τι λένε τα παιδιά επικρατεί ένας πανικός...