Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οδοποιία ΙΙ (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
Re: Οδοποιία ΙΙ (2010-11)
Tελικά χρειάζεται τεχνική έκθεση στο τμήμα του κ.Γλαρού;
Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, όλο το σύμπαν συνομοτεί για να τα καταφέρεις...
-
ppssiillooss
- Έτος εισαγωγής: 2006
Παιδιά στο σχήμα 1.4 του βιβλίου λέει για τους αναβαθμούς ότι έχουν κλίση 6 % και κατασκευάζονται για τα επιχώματα όταν η κλίση του εδάφους είναι μεγαλύτερη από 10 μοίρες. Ξέρουμε τίποτα παραπάνω; Δηλ:
Πόσο είναι το μήκος της βάσης του κάθε τριγώνου του αναβαθμού; Το ύψος του; Οι πλευρές αυτές δε μοιάζουν να είναι κάθετες. Ποια η γωνία μεταξύ τους;
Η΄ μήπως τα τρίγωνα των αναβαθμών γίνονται λίγο στο φλού;
Υ.Γ.: Μου τη σπάει όταν τυχαίνει να γράψω μετά από ερώτηση συναδέλφου -πάντοτε έχω τον φόβο ότι η ερώτηση θα χαθεί μέσα σε επόμενα σχόλια.
Για αυτό το λόγο επαναλαμβάνω την ερώτηση της aleka:
Χρειάζεται τεχνική έκθεση στο τμήμα του κ. Γλαρού;
Πόσο είναι το μήκος της βάσης του κάθε τριγώνου του αναβαθμού; Το ύψος του; Οι πλευρές αυτές δε μοιάζουν να είναι κάθετες. Ποια η γωνία μεταξύ τους;
Η΄ μήπως τα τρίγωνα των αναβαθμών γίνονται λίγο στο φλού;
Υ.Γ.: Μου τη σπάει όταν τυχαίνει να γράψω μετά από ερώτηση συναδέλφου -πάντοτε έχω τον φόβο ότι η ερώτηση θα χαθεί μέσα σε επόμενα σχόλια.
Για αυτό το λόγο επαναλαμβάνω την ερώτηση της aleka:
Χρειάζεται τεχνική έκθεση στο τμήμα του κ. Γλαρού;
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
lybe33 έγραψε:Όχι,απλώς θέλει λίγα λόγια εισαγωγικά για τα βήματα και τη διαδικασία.ssj έγραψε:χρειαζεται τεχνικη εκθεση το θέμα στο τμήμα του Γλαρού;
Γεια σας και πάλι μια ερώτηση θα ήθελα να επαναλάβω θα υπάρξει και προφορικη εξέταση την παρασκευή? ευχαριστώ.
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
Τυπικά υπάρχει προφορική εξέταση. Εξαρτάται από την διαθεση του καθηγητη και την ώρα που θα πας.
δηλαδη αν πάω στην ώρα που έχει κανονισθει για το όνομα μου παίζει να εξετασθω αλλα δε ξέρω αν μετραει στο βαθμο.... ?ευχαριστώ
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
όχι δεν έχει σχέση με το αν είσαι συνεπής, απλά στο 1ο τμημα κάνουν ερωτησεις σε καποιους , τους επομενους τους αφηνουν λασκα και μετα παλι ερωτησεις. ειναι τυχαιο. και μη φαντασεις τπτ φοβερες ερωτησεις. πανω στο θεμα ειναι και δεν μετρανε πολυ. Για το 2ο τμημα να μιλησει καποιος αλλος.
Mπορει καποιος να ανεβασει την τυπικη διατομη?
τσέκαρε τη διατομή που έχει το βιβλίο σελ Α-4
θέλεις καποιο συγκεκριμένο σχέδιο?
θέλεις καποιο συγκεκριμένο σχέδιο?
Τι είναι η αναθεώρηση κ η στρογγύλευση που χρησιμοποιείται στην αναλυτική προσμέτρηση..?Πως προκύπτει γνωρίζει κανείς..?!
Κάθε φορά μ αλλάζει έτσι ώστε να οδηγεί στην ίδια συνολική δαπάνη,ανεξάρτητα των στοιχείων που αλλάζω στον πίνακα χωματισμών..
Κάθε φορά μ αλλάζει έτσι ώστε να οδηγεί στην ίδια συνολική δαπάνη,ανεξάρτητα των στοιχείων που αλλάζω στον πίνακα χωματισμών..