Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Μηχανική των Ρευστών (2011-12)
Συντονιστής: University Editors
Re: Μηχανική των Ρευστών (2011-12)
Στην 1.4 χρειαζόταν να χρησιμοποιήσεις το γ2?
- journeyman
- Έτος εισαγωγής: 2009
αν την έχω λύσει σωστά δεν χρειαζόταν γιατί αλληλοαναιρούνται οι δυνάμεις...
Music washes away from the soul the dust of everyday life
Κι εγώ οτι αλληλοαναιρούνται είδα..journeyman έγραψε:αν την έχω λύσει σωστά δεν χρειαζόταν γιατί αλληλοαναιρούνται οι δυνάμεις...
Ρε παιδιά στην 2.1 όταν λέει οτι για το μέγιστο φορτίο W+N η εξέδρα επιπλέει οριακά και το συρματόσχοινο είναι χαλαρό , εννοεί στην ίδια θέση δηλαδή σε απόσταση α από την επιφάνεια της θάλασσας?
Νομίζω πως και σε αυτή τη περίπτωση παίρνουμε απόσταση α από την επιφάνεια της θάλασσας, γιατί στη περίπτωση που έχουμε φορτίο w+N έχουμε οριακή ισορροπία, άρα μόλις που έχει χαλαρώσει το συρματόσχονο και δεν ασκεί δύναμη στην εξέδρα. Άρα όταν η εξέδρα ισορροπεί με τη βοήθεια του συρματόσχοινου πάλι η απόσταση θα είναι α. Ας το επιβεβαιώσει φυσικά και κάποιος άλλος.
Εκεί που σταματά η λογική ξεκινάει η ελληνική πραγματικότητα...
Αυτό πρέπει να ναι γι αυτο και παραπέμπει στο σχήμα η εκφώνηση. Άρα λογικά η πρόσθετη δύναμη Ν είναι η δύναμη με την οποία εντείνεται το συρματόσχοινο για το ελάχιστο φορτίο W και νομίζω οτι έτσι βρίσκεται εύκολα και το ερώτημα 2....
Reporter έγραψε:Αυτό πρέπει να ναι γι αυτο και παραπέμπει στο σχήμα η εκφώνηση. Άρα λογικά η πρόσθετη δύναμη Ν είναι η δύναμη με την οποία εντείνεται το συρματόσχοινο για το ελάχιστο φορτίο W και νομίζω οτι έτσι βρίσκεται εύκολα και το ερώτημα 2....
"Le meteque" - G. Moustaki (- 23/05/2013) & Zazie: https://www.youtube.com/watch?v=O51zyf83mfk
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
"Et nous ferons de chaque jour toute une eternite d' amour, que nous vivrons a en mourir..."
Η λύση της 1ης σειράς πότε θα ανέβει;
Don't squeeze too tight
'Cos I can blow up in your face like dynamite
Στην 2.3 την κατακόρυφη δύναμη προς τα πάνω μέχρι ποια επιφάνεια θα την πάρουμε?
Μπορούμε να θεωρήσουμε οτι στο μισό ημικύκλιο η δυναμη θα πηγαινει μεχρι τη σταθμη τη δεξια (4R) και στο αλλο μισο μεχρι τη σταθμη αριστερα (3R + y) ;;
Μπορούμε να θεωρήσουμε οτι στο μισό ημικύκλιο η δυναμη θα πηγαινει μεχρι τη σταθμη τη δεξια (4R) και στο αλλο μισο μεχρι τη σταθμη αριστερα (3R + y) ;;
Don't squeeze too tight
Δάσκαλε,οι ασκήσεις που δίνουμε θα μας επιστραφούν κάποια στιγμή ή όχι;...
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Συμφωνώjourneyman έγραψε:αν την έχω λύσει σωστά δεν χρειαζόταν γιατί αλληλοαναιρούνται οι δυνάμεις...
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein