Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική I (2015-16)
Συντονιστής: University Editors
Re: Στατική I (2015-16)
Καλημερα..θα προτεινα μετα το τελος της εξεταστικης δηλαδη μετα τις 17 που ειναι η στατικη 2...μας βαλαν που μας βαλαν τα υπολοιπα της επι πτυχιω μεσα στη χειμερινη..ας μη βαλουμε κ τη στατικη 1...επισης 15 εχουν μπει οι σιδηρες 2..
Εντάξει, αρα να στείλουμε από τωρα μειλ προτείνοντας να μπει μετά την εξεταστική;
-
strangelic
- Έτος εισαγωγής: 2005
Θα συμφωνήσω κι εγώ, να μπει την τελευταία βδομάδα μαζί με του 9ου...bellatrix έγραψε:Καλημερα..θα προτεινα μετα το τελος της εξεταστικης δηλαδη μετα τις 17 που ειναι η στατικη 2...μας βαλαν που μας βαλαν τα υπολοιπα της επι πτυχιω μεσα στη χειμερινη..ας μη βαλουμε κ τη στατικη 1...επισης 15 εχουν μπει οι σιδηρες 2..
Η σιωπή είναι συνενοχή...
şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
Γνωρίζουμε κάτι για την ημερομηνία? Απάντησε σε κάποιον από εσάς?
Ως ώρας καμία απάντηση! Του έστειλα κι εγώ για μετά τις 17!
Στατική στις 22 Φεβρουαρίου.
θα βγάλει και ανακοίνωση σήμερα (Νομίζω στο mycourses)
Ισχύει για τις 22/2 ? 'Ωρα ??Kate;-) έγραψε:Στατική στις 22 Φεβρουαρίου.θα βγάλει και ανακοίνωση σήμερα (Νομίζω στο mycourses)
Απ' την ανακοίνωση στο mycourses:navar έγραψε:Ισχύει για τις 22/2 ? 'Ωρα ??Kate;-) έγραψε:Στατική στις 22 Φεβρουαρίου.θα βγάλει και ανακοίνωση σήμερα (Νομίζω στο mycourses)
Σας ενημερώνουμε ότι η εξέταση του μαθήματος "Στατική Ι" θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22/2/2017 και ώρα 15:00 στην αίθουσα 17 στα κτήρια της Σχολής (Ζωγράφου).
Οι διδάσκοντες του μαθήματος
Παιδιά ξέρετε τι γίνεται ακόμα με τα αποτελέσματα της επί πτυχιω της στατικής 1;Μήπως έχει στείλει κάνεις μειλ να ρωτήσει;