Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2008-09: Ερωτήσεις & Σχόλια
Συντονιστής: University Editors
Re: Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2008-09: Ερωτήσεις & Σχόλια
Μπήκα και εγώ πριν από λίγο στα στοιχεία φοιτητών και ούτε σε μένα έχουν περάσει το βαθμό για Μαθ. Ανάλυση ΙΙ.
Ρε παιδια γνωριζει κανεις κατι για αντισεισμικη τεχνολογια 1??? Τωρα που εκλεισε η σχολη πως θα μαθουμε αληθεια????
Συγγνωμη αν το εχετε αναφερει ξανα,αλλα οι δομικες εχουν περαστει στα στοιχεια φοιτητων.Ευτυχως που το ειδα γιατι ειχα σκοπο να παω Ζωγραφου αυριο... 
'Εχασα τον κωδικό μου!υπάρχει κάποιος τρόπος να αποκτήσω καινούριο ή έστω να μάθω τα αποτελέσματα (χωρίς να χρειαστεί να πάω σχολή);
βοήθειαααα
βοήθειαααα
Χωρίς να παίρνω και όρκο, νομίζω ότι η γραμματεία θα είναι ανοιχτή μέχρι την Παρασκευή 31/7. (Αν βοήθησα vivi και Δώρα.)
ρε παιδια να σας εξηγήω τι συνέβη στο σιτε της σχολής στο λογαριασμό μου μου έγραψαν το βαθμό μου στην ανάλυση 2 και είναι και εντελώς ανακριβής ως προς αυτά που έγραψα
ζητώ συγνώμη για την παρορμητικότητα και για την παραπληροφόρηση ελπίζω και νομίζω ότι μπέρδεψαν τους βαθμούς μου με αυτούς του autocad δεσμεύομαι να το ψάξω το θέμα στην γραμματεία και να ενημερώσω πάραυτα
και πάλι συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση μου μόλις γύρισα από μπάνιο
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Πάντως και σε εμένα και σε άλλα 2 άτομα που είδαμε τους βαθμούς μας, μάς φάνηκε κάπως χαμηλός ο βαθμός που πήραμε γιατί ελπίζαμε παραπάνω σύμφωνα με αυτά που είχαμε γράψει, εκτός και αν τελικά θεωρήσαμε σωστές κάποιες απαντήσεις που στην πραγματικότητα ήταν λανθασμένες... Ενημερωτικά πάντως, μια κοπέλα που δεν είχε δώσει autocad, έχει βαθμό για Ανάλυση ΙΙ, οπότε δεν πιστεύω να έχουν κάνει τόσο χοντρή πατάτα...airetikos έγραψε:ρε παιδια να σας εξηγήω τι συνέβη στο σιτε της σχολής στο λογαριασμό μου μου έγραψαν το βαθμό μου στην ανάλυση 2 και είναι και εντελώς ανακριβής ως προς αυτά που έγραψα![]()
ζητώ συγνώμη για την παρορμητικότητα και για την παραπληροφόρηση ελπίζω και νομίζω ότι μπέρδεψαν τους βαθμούς μου με αυτούς του autocad δεσμεύομαι να το ψάξω το θέμα στην γραμματεία και να ενημερώσω πάραυτα
-
epistimonas
Παιδιά ξέρουμε πότε θα βγεί η στατική 1?
φίλε lost in athens αν μάθεις πότε ο γιαννακάκης ή ο ρασσιάς δέχονται φοιτητές να δουν το γραπτό σε παρακαλώ ενημέρωσε με να πάω και εγω να δώ γιατί ειναι αναξήγητα χαμηλός ο βαθμός και σε πολλά παιδιά έχει γίνει αυτο
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
αν διορθωνει ο Γιανννακακης μην μπειτε στο κοπο.... πριν πολλα χρονια ειχε δει γραπτο μου και εκοβε απο οπουδηποτε φανταστειτε...
καμια σχεση με τον Ρασσια