Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
YouTube Videos
Re: YouTube Videos
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Η μονη σοβαρη απαντηση σε τετοιου ειδους προπαγανδες .... Spoiler: showΔεν τον χαλασε τον DiCaprio που πηρε το οσκαρακι του οταν βγηκε και μιλησε για το "σοβαροτατο" ζητημα της υπερθερμανσης του πλανητηelcv έγραψε:Before the flood - National Geographic
Κριμα ενας απο τους καλυτερους ηθοποιους της γενιας μας να πεφτει θυμα της δολοπλοκιας και της διαφθορας ...
"The funny thing about choosing sides is that you don't have to be all the way one one side or the other . It's okay to be feeling like 'this is the one I align a little bit more , ant it's not perfect,but at least there's stuff I can appreciate a little bit more on this side.'"
Κάποιος θα λεγε πως χρησιμοποιεί τη φήμη του για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τον περιβάλλον, ενώ ένας 'κακοπροαίρετος' το ακριβώς ανάποδο και πως λίγο μετά το πικ τους το παίζουν όλοι ανθρωπιστές. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα μετράει και, να, την προσοχή μας την τράβηξε. Θύμα πάντως δεν τον λες το φίλοTheMaster έγραψε:Η μονη σοβαρη απαντηση σε τετοιου ειδους προπαγανδες .... Spoiler: showΔεν τον χαλασε τον DiCaprio που πηρε το οσκαρακι του οταν βγηκε και μιλησε για το "σοβαροτατο" ζητημα της υπερθερμανσης του πλανητηelcv έγραψε:Before the flood - National Geographic![]()
Κριμα ενας απο τους καλυτερους ηθοποιους της γενιας μας να πεφτει θυμα της δολοπλοκιας και της διαφθορας ...
Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.
Το 'να μου χέρι τσαλακώνει τα λεφτά και τ' άλλο μου τα ισιώνει.
Οταν καποιον τον αναγκαζουν να κανει εκπτωσεις στα ηθη του , για να λαβει κατι που αξιζει , το λες και θυμα !!
Spoiler: showΚαι για οποιον δεν πιστευει την αξιοπιστια των λεγομενων μου παραθετω τα πιστηρια ...
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ !!

ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΙΒΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΘΑ ΚΑΨΩ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΓΙΟΥ ΓΚΙ Ο ΜΟΥTheMaster έγραψε:Οταν καποιον τον αναγκαζουν να κανει εκπτωσεις στα ηθη του , για να λαβει κατι που αξιζει , το λες και θυμα !! Spoiler: showΚαι για οποιον δεν πιστευει την αξιοπιστια των λεγομενων μου παραθετω τα πιστηρια ...

Μέρα τη μέρα ζω - πού ξέρεις αύριο τι ξημερώνει.