Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Ό,τι να 'ναι απορίες
Re: Ό,τι να 'ναι απορίες
Προφανώς για τον καθένα υπάρχουν άλλα κριτήρια για το τι θεωρείται βαρετό ή όχι. Εγώ πάντως σου προτείνω το "Ο φύλακας στη σίκαλη".
Λυκος της στεπας, του Εσσε..Απ'οσα εχω διαβασει πιο διαχρονικο απο καθε αλλο !
Χαχαχαχαχα ρε ζαγκ τον δικασες τον ανθρωπο. Πανε ανεβα σε καναν Ταυγετο και ασε τη λογοτεχνια για αυτους που ξερουνZagreus έγραψε:Φαίνεται να ψάχνεις κάποιου είδους λογοτεχνική Ματίνα. Θα ήθελα κι εγώ να μάθω αν υπάρχει κάτι τέτοιο.
- Zagreus
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2014
Όταν ζητάει κάποιος να διαβάσει λογοτεχνία αλλά δεν του αρέσει το διάβασμαdigenis έγραψε:Χαχαχαχαχα ρε ζαγκ τον δικασες τον ανθρωπο. Πανε ανεβα σε καναν Ταυγετο και ασε τη λογοτεχνια για αυτους που ξερουν
Δεν είναι λάθος η άποψή σου, απλά δεν σκέφτηκες ότι ίσως να έχω διαβάσει αρκετά βιβλία που ήταν υπερβολικά αναλυτικά στις περιγραφές όπως χαρακτηριστικά γράφει ο Jo Nesbo.Μπορεί ακόμα να μην έχω βρει κάτι που με ενδιαφέρει απόλυτα και γι'αυτό ζήτησα τη γνώμη σας,προσπαθώντας να περιγράψω τι περίπου ψάχνωZagreus έγραψε:Όταν ζητάει κάποιος να διαβάσει λογοτεχνία αλλά δεν του αρέσει το διάβασμαdigenis έγραψε:Χαχαχαχαχα ρε ζαγκ τον δικασες τον ανθρωπο. Πανε ανεβα σε καναν Ταυγετο και ασε τη λογοτεχνια για αυτους που ξερουνκαι θέλει το κείμενο να θέτει ερωτήματα χωρίς περιγραφικό λόγο
ε αυτό μου έρχεται στο μυαλό. Αλλά όπως λες αφήνω τη λογοτεχνία σε αυτούς που ξέρουν
Spoiler: showΕπόμενη στάση Όλυμποοοοοοοοος
Ever tried.Ever failed.No matter.Try again.Fail again.Fail better.
Samuel Beckett
Samuel Beckett
Μην ασχολείσαι Cipher, δεν αξίζει 
-
xeirourgos
- Έτος εισαγωγής: 1950
- GiannisRad
- Έτος εισαγωγής: 2011
Γνωρίζει κανείς τι είναι η ΄΄εφαρμογή
στην ιστοσελίδα της Σχολής΄΄ που βλέπεις λέει αρχεία βαθμολογιών και πως δουλεύει?
στην ιστοσελίδα της Σχολής΄΄ που βλέπεις λέει αρχεία βαθμολογιών και πως δουλεύει?