icepink έγραψε:Στο 2ο ερώτημα της 3ης άσκησης, για να χρησιμοποιήσω τη συνάρτηση φόρτου - χρόνου διαδρομής (σελίδα 84) χρειάζομαι τη χωρητικότητα του κάθε συνδέσμου. Υπάρχει τρόπος να την υπολογίσω, υποθέτω κάποια τιμή, ή δεν πάω με αυτή τη σχέση? Ξέρει κανεις?
Δεν πας με αυτή τη σχέση. Πας με τις σχέσεις του πίνακα 2
Δλδ κάνω τη διαδικασία που περιγραφεται στη σελιδα 92, απλα αντι να περιμενω να συγκλινει ο χρονος, κανω τις επαναληψεις μεχρι να συγκλινει το κοστος καθε συνδεσμου?
icepink έγραψε:Δλδ κάνω τη διαδικασία που περιγραφεται στη σελιδα 92, απλα αντι να περιμενω να συγκλινει ο χρονος, κανω τις επαναληψεις μεχρι να συγκλινει το κοστος καθε συνδεσμου?
Ναι ακριβώς. Εγώ θεώρησα ότι κόστος=χρόνος. Μην ξεχνάς ότι μια επανάληψη ζητά οπότε δεν νομίζω να συγκλίνουν με μια επανάληψη.
moonduo έγραψε:μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με τον τρίτο ερώτημα της 3ης άσκησης?
βρίσκεις τους τελικούς φόρτους κάθε συνδέσμου [χα*=(χα0+χα1)/2 ]αφού ολοκληρώσεις μια επανάληψη του αλγόριθμου σελ. 92. Με αυτούς τους φόρτους βρίσκεις τους τελικούς χρόνους αντικαθιστώντας στις σχέσεις του πίνακα 2.(έτσι το έκανα εγώ αφού δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο)
moonduo έγραψε:μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με τον τρίτο ερώτημα της 3ης άσκησης?
βρίσκεις τους τελικούς φόρτους κάθε συνδέσμου [χα*=(χα0+χα1)/2 ]αφού ολοκληρώσεις μια επανάληψη του αλγόριθμου σελ. 92. Με αυτούς τους φόρτους βρίσκεις τους τελικούς χρόνους αντικαθιστώντας στις σχέσεις του πίνακα 2.(έτσι το έκανα εγώ αφού δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο)