Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τελική Έκδοση του ΝΠΣ
Συντονιστής: University Editors
Re: Τελική Έκδοση του ΝΠΣ
Ξέρουμε πότε θα ανοίξουν οι εγγραφές μήπως και λυθούν κάποιες απορίες μας;
-
psgi1214
- Έτος εισαγωγής: 2014
Κάτι άκουσα για 16 του μήνα. Γιατί νομίζεις ότι οι ίδιοι γνωρίζουν ακριβώς το τι γίνεται...anti18880 έγραψε:Ξέρουμε πότε θα ανοίξουν οι εγγραφές μήπως και λυθούν κάποιες απορίες μας;
Και πώς υποτίθεται θα παρακολουθήσουμε μαθήματα όταν δε γνωρίζουμε ακόμη ποιες είναι ακριβώς οι υποχρεώσεις μας;
-
psgi1214
- Έτος εισαγωγής: 2014
Χθες περιμένανε 50 άτομα στη γραμματεία οι περισσότεροι να ρωτησουν για τον ίδιο λόγο. Παρ'τ'αυγο και κουρευ'το...anti18880 έγραψε:Και πώς υποτίθεται θα παρακολουθήσουμε μαθήματα όταν δε γνωρίζουμε ακόμη ποιες είναι ακριβώς οι υποχρεώσεις μας;
Την Τετάρτη 18/10/2017 προσκαλούνται οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές σε συζήτηση σχετικά με την εφαρμογή των μεταβατικών διατάξεων του νέου προγράμματος σπουδών, όπου θα μπορέσουν να θέσουν και να συζητήσουν τυχόν απορίες που τους απασχολούν. Στη συζήτηση έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν τα αρμόδια μέλη της Επιτροπής Σπουδαστικών Θεμάτων και της Γραμματείας.
Δ. Κουτσογιάννης
Δ. Κουτσογιάννης
Καλησπέρα. Τώρα που άνοιξε το εγγραφολόγιο προέκυψαν και διάφορες απορίες. Αρχικά, τα μαθήματα που εμφανίζονται σε λευκό φόντο και έχουν την επιλογή κλικαρίσματος ενεργοποιημένη, θεωρείται από τη σχολή πως υποχρεούμαστε να τα δηλώσουμε;
Από ό,τι κατάλαβα από την γραμματεία τα δηλώνεις μόνο όταν τα χρωστάς.anti18880 έγραψε:Καλησπέρα. Τώρα που άνοιξε το εγγραφολόγιο προέκυψαν και διάφορες απορίες. Αρχικά, τα μαθήματα που εμφανίζονται σε λευκό φόντο και έχουν την επιλογή κλικαρίσματος ενεργοποιημένη, θεωρείται από τη σχολή πως υποχρεούμαστε να τα δηλώσουμε;
- GiannisRad
- Έτος εισαγωγής: 2011
Είναι μαθήματα που (υποτίθεται) ότι τα χρωστάς αλλά δεν τα έχεις ξαναδηλώσει, τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω εγώ.
Δε τα έχεις ξσναδηλώσει αλλα δε τα χρωστάς απαραίτητα! Και ας αε αφήνει να τα δηλώσεις!
- GiannisRad
- Έτος εισαγωγής: 2011
Νομίζω πρέπει να τα περάσεις, εκτός αν εχεις περάσει το αντίστοιχο παλιό μάθημα. Π.χ. όσοι έχουν περάσει αντισεισμική 1 τους έχει άσπρο τον αντισεισμικο σχεδιασμό, αντίστοιχα και για την Αλγεβρα & Αναλυση.Aias έγραψε:Δε τα έχεις ξσναδηλώσει αλλα δε τα χρωστάς απαραίτητα! Και ας αε αφήνει να τα δηλώσεις!
Τώρα αν δεν χρειάζεται να τα περάσεις δεν θα τα είχαν στα υποχρεωτικά, δεν νομίζεις; Έχω την εντύπωση ότι όσα δεν χρωστάς και στα έχουν άσπρα, στο γράφουν από κάτω με αστερίσκο.
Μακάρι πάντως γιατι έχω με λευκά την Πανταζίδου και θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν δεν την χρωστούσα.