Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική ΙΙΙ (2009-10)
Συντονιστής: University Editors
-
robin hood
Re: Στατική ΙΙΙ (2009-10)
ολα συμβολικα και αν εχεις χρονο κανε και μερικες πραξεις
-
taliampes
- Έτος εισαγωγής: 2007
Αν δε ρωταγες mesol μαζι θα κατεβαιναμε απο τεταρτmesol2009 έγραψε:Ρε παιδια οι πραξεις στην εξεταση πρεπει να γινουν ολες?κανονικα ολοι η πολλαπλασιασμοι των πινακων η υπαρχει
καποιος τροπος κωδικοποιησης των αποτελεσματων??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι εννοείς συμβολικά...θα γίνει ''απλή'' παράθεση τύπων χωρίς κάποιο αποτέλεσμα????
κανα νεο σχετικα με το αν θα αναβληθει το μαθημα;
Συμβολικα εννοει οτι θα γραψεις τα μητρωα και τους πινακες και τους τυπους χωρις να κανεις τις πραξεις. θα λες τι πραξεις πρεπει να γινουν αλλα δεν θα τις κανεις. οτι κανει και η ματινα σε πολλες ασκησεις
Συμβολικα εννοει οτι θα γραψεις τα μητρωα και τους πινακες και τους τυπους χωρις να κανεις τις πραξεις. θα λες τι πραξεις πρεπει να γινουν αλλα δεν θα τις κανεις. οτι κανει και η ματινα σε πολλες ασκησεις
την πεμπτη τελικα θα γραψουμε ή θα εχει απεργεια?
-
fosia89
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2007
Στο site του οασα δεν έχει βγει κάποια ανακοίνωση προς το παρόν. (http://www.oasa.gr)
Ούτε και στις ανακοινώσεις της γραμματείας υπάρχει κάτι. (http://www.civil.ntua.gr)
Οπότε συνεχίζουμε διάβασμα και περιμένουμε νέα.
Εξάλλου αν αναβληθεί, μάλλον θα το βάλουν κολλητά με κάποιο άλλο μάθημα. Καλό θα είναι να είμαστε προετοιμασμένοι από τώρα που έχουμε και χρόνο. (οι περισσότεροι νομίζω)
Ούτε και στις ανακοινώσεις της γραμματείας υπάρχει κάτι. (http://www.civil.ntua.gr)
Οπότε συνεχίζουμε διάβασμα και περιμένουμε νέα.
Εξάλλου αν αναβληθεί, μάλλον θα το βάλουν κολλητά με κάποιο άλλο μάθημα. Καλό θα είναι να είμαστε προετοιμασμένοι από τώρα που έχουμε και χρόνο. (οι περισσότεροι νομίζω)
"συνάδελφοι" είμαστε όλοι στην τρέλα...
Οτι κ να γινει την πεμπτη το μαθημα θα γινει κανονικα παιδια! Ετσι ειπε ο καθηγητης
Σοβαρά? Δεν παει να δει αν ερχόμαστε????????terry έγραψε:Οτι κ να γινει την πεμπτη το μαθημα θα γινει κανονικα παιδια! Ετσι ειπε ο καθηγητης
Δηλαδή αν απεργούν τα μέσα, πως θα φτάσουμε στο κέντρο????
Άκου ''ότι και να γίνει''
Πάντως, προσωπικά πιστεύω ότι θα υπήρχε κάποια ανακοίνωση (εννοώ για ενδεχόμενη απεργία) ως τώρα από έγκυρη πηγή.
-
γάντι του μποξ
- Επίτιμο μέλος
Τότε ας μας βρει και τρόπο να μεταβούμε στο Πολυτεχνείο και να επιστρέψουμε ξανά σπίτια μας. Δεν μένουμε όλοι κοντά, ούτε μας περισσεύουν 20ευρα για ταξί. Δεν ψάχνομαι να χάσω την εξέταση, προτιμώ να το δώσω το μάθημα και αύριο αν είναι, αλλά αν την Πέμπτη τελικά γίνει απεργία δεν έχω τρόπο ούτε να πάω σχολή ούτε να γυρίσω.terry έγραψε:Οτι κ να γινει την πεμπτη το μαθημα θα γινει κανονικα παιδια! Ετσι ειπε ο καθηγητης
-
vasilissgr7
- Έτος εισαγωγής: 2005
Καλά...πες του τότε να πάρει ένα MagicBus και να έρθει να μας πάρει τον καθένα απ'τα σπίτια μας και να μας γυρίσει και να περάσουμε να επισκεφτούμε κ το Μουσείο της Ακρόπολης πριν δώσουμε...Δλδ αν γίνει απεργία(που κ εγώ δεν έχω ακούσει κάτι) εμείς δίνουμε 8.30 το πρωί...οι δρόμοι στην Αθήνα θα'ναι σκέτο μπουρδ*λο κ εμείς θα αναγκαστούμε να βρίσκουμε ταξί(θα στήσουμε καραούλι απ'τα χαράματα)!Και όποιος τυχερός βρει κ φτάσει στην ώρα του θέλει πάλι τα ίδια για να γυρίσει σπίτι του να ξεκουραστεί ή να διαβάσει το επόμενο μάθημα...ή θα καλέσουμε τον Uri Geller να μας τηλεμεταφέρει πες του...δε μαμιόμαστε λέω εγώ!!Απαράδεκτος κ μόνο που το ξεστόμισε!Αυτά μόνο οι καθηγητές του Πολυτεχνείου!!!Πρέπει κάποτε να σεβαστούν την προσπάθεια του φοιτητή κ τον αγώνα που κάνει για να τα βγάλει πέρα και ειδικά σε περιόδους εξεταστικής...Σόρρυ και για το ύφος αλλά με αυτά που ακούμε...

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Success is the ability to go from one failure to another with no loss of enthusiasm.