Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τελική Έκδοση του ΝΠΣ
Συντονιστής: University Editors
Re: Τελική Έκδοση του ΝΠΣ
Συγκεκριμένα μου έχουν σε λευκό "Γενική οικονομική και σχέδιο" ενώ έχω περάσει στο παρελθόν το κάθε μάθημα ξεχωριστά. Μήπως πρέπει να πάω γραμματεία να ξεκαθαρίσω όλα τα προβλήματα; Υπάρχουν και διάφορα άλλα.
GiannisRad έγραψε:Νομίζω πρέπει να τα περάσεις, εκτός αν εχεις περάσει το αντίστοιχο παλιό μάθημα. Π.χ. όσοι έχουν περάσει αντισεισμική 1 τους έχει άσπρο τον αντισεισμικο σχεδιασμό, αντίστοιχα και για την Αλγεβρα & Αναλυση.Aias έγραψε:Δε τα έχεις ξσναδηλώσει αλλα δε τα χρωστάς απαραίτητα! Και ας αε αφήνει να τα δηλώσεις!
Τώρα αν δεν χρειάζεται να τα περάσεις δεν θα τα είχαν στα υποχρεωτικά, δεν νομίζεις; Έχω την εντύπωση ότι όσα δεν χρωστάς και στα έχουν άσπρα, στο γράφουν από κάτω με αστερίσκο.
Μακάρι πάντως γιατι έχω με λευκά την Πανταζίδου και θα χαιρόμουν πάρα πολύ αν δεν την χρωστούσα.
Εγώ ρώτησα για το μάθημα ''Μέθοδοι Επίλυσης με Η/Υ" το οποίο επειδή είχα περάσει το "Προγραμματισμός Ηλεκτρονικού Υπολογιστή" έπαιρνα απαλλαγή. Παρόλαυτα επείδη μου το είχε άσπρο πήρα τηλέφωνο την γραμματεία και μου ξεκαθάρισαν ότι δε το χρωστάω άρα και δε θα το δηλώσω, μου είπε καταλέξη "δε το χρωστάς άρα δε θα το δηλώσεις". Οπότε θα πάω με αυτό σαν βάση και με τα άλλα. Πάντως αν ρωτήσετε η γραμματεία σας απαντάει.
- GiannisRad
- Έτος εισαγωγής: 2011
Αυτό σας λεω. Ο ένας είχε περάσει οικοδομική και σχέδιο ξεχωριστά, αλλά ΔΕΝ έχει δηλώσει ποτέ το μάθημα "Σχεδιο και οιδοκομική" (λογικό), γιαυτό του το έχει άσπρο. Ο άλλος, είχε περάσει φόρτραν/ματλαμπ οπότε δεν ειχε δηλώσει ποτέ το νέο μάθημα, άρα συμβαίνει το ίδιο.
Εγώ αντίστοιχα το ίδιο με το νεο μάθημα "αναλυση και αλγεβρα" αν και έχω περάσει και τα δυο ξεχωριστά.
Όμως, εφόσον δεν έχω ξαναδηλώσει Πανταζίδου, μου την έχει και αυτή άσπρη, με την διαφορά ότι αυτό το μάθημα το χρωστάω, δεν ειναι απλά καινούριο που να μην το έχω δηλώσει ποτέ επειδή δήλωνα την παλιά ονομασία.
Εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από την δική μου δήλωση. Πάρτε πάντως τηλέφωνο, μόνο καλό θα κάνει.
Εγώ αντίστοιχα το ίδιο με το νεο μάθημα "αναλυση και αλγεβρα" αν και έχω περάσει και τα δυο ξεχωριστά.
Όμως, εφόσον δεν έχω ξαναδηλώσει Πανταζίδου, μου την έχει και αυτή άσπρη, με την διαφορά ότι αυτό το μάθημα το χρωστάω, δεν ειναι απλά καινούριο που να μην το έχω δηλώσει ποτέ επειδή δήλωνα την παλιά ονομασία.
Εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα από την δική μου δήλωση. Πάρτε πάντως τηλέφωνο, μόνο καλό θα κάνει.
-
savvassavvas
Πράγματι βγάζει διαθέσιμα προς δήλωση μαθήματα που δεν τα χρωστάς κατ'ανάγκη.
Όμως (τουλάχιστο αυτό είδα σε μία περίπτωση, και συγκεκριμένα σε Επιλογής κορμού 1ου εξαμήνου ), αν δηλώσεις μάθημα (σε λευκή γραμμή) που δεν το οφείλεις, τότε πατώντας το κουμπί έλεγχος (πριν την υποβολή), σου βγάζει το μήνυμα "παραβίαση αυστηρού κανόνα" και δε σε αφήνει να προχωρήσεις τη δήλωση.
Όμως (τουλάχιστο αυτό είδα σε μία περίπτωση, και συγκεκριμένα σε Επιλογής κορμού 1ου εξαμήνου ), αν δηλώσεις μάθημα (σε λευκή γραμμή) που δεν το οφείλεις, τότε πατώντας το κουμπί έλεγχος (πριν την υποβολή), σου βγάζει το μήνυμα "παραβίαση αυστηρού κανόνα" και δε σε αφήνει να προχωρήσεις τη δήλωση.
Τηλεφωνώ γραμματεία να ενημερωθώ και καμία απάντηση. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο τηλέφωνο που απαντούν;
- TEL9021
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2012
Έχουμε κατάληψη ψηλέ, 17Ν και κάτι τέτοια αν θυμάσαιanti18880 έγραψε:Τηλεφωνώ γραμματεία να ενημερωθώ και καμία απάντηση. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο τηλέφωνο που απαντούν;
Ανέκαθεν ο εορτασμός της επετείου είναι τριήμερος.anti18880 έγραψε:Νόμιζα από αύριο.
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
- Bruce T. Wayne
- Έτος εισαγωγής: 1950
Jiggly έγραψε:Ανέκαθεν ο εορτασμός της επετείου είναι τριήμερος.anti18880 έγραψε:Νόμιζα από αύριο.
Χμμ...not that funny!Bruce T. Wayne έγραψε:Jiggly έγραψε:Ανέκαθεν ο εορτασμός της επετείου είναι τριήμερος.anti18880 έγραψε:Νόμιζα από αύριο.
Νόμιζα ότι πριν το 74 δεν το γιόρταζαν καθόλου!
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...