Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Πρόγραμμα Εξετάσεων Χειμερινού Εξαμήνου 2010-11 (Σχόλια)
Συντονιστής: University Editors
Re: Πρόγραμμα Εξετάσεων Χειμερινού Εξαμήνου 2010-11 (Σχόλια)
η πανεργατική απεργία σημαίνει αυτόματα και ΜΜΜ? γιατί αν ναι τότε ναι είναι παραλογο...
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
-
kavourdista-amugdala
- Έτος εισαγωγής: 2008
όταν έχει πανεργατικές τα ΜΜΜ λειτουργούν κανονικά για να διευκολύνουν τη μετακίνηση των διαδηλωτών
Ήμουν αντάμης, δε θα πεθάνω κιότης κι αναδρομάρης χορτασμένος και προδότης
-
ingenieurin26
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2007
οι εξετάσεις εκείνης της μέρας δεν θα γίνουν Ζωγράφου λόγω απεργίας, αλλά επειδή η εξέταση της οδοποιίας γίνεται Ζωγράφου. Νομίζω πως τελευταία στιγμή θα αναβληθούν οι εξετάσεις εκείνης της ημέρας όπως έχει γίνει ήδη σε άλλες σχολές.alienson έγραψε:συγγνωμη αλλα μολις παρατηρησα οτι το νεο προγραμμα λεει οτι στις 23/02(ημερα πανεργατικης απεργιας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ) η εξεταστικη θα γινει κανονικα απλως θα ειναι στου Ζωγραφου.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ??!μονο εγω το βρισκω παραλογο....?
dimos έγραψε:Ανεξάρτητα από το πού είναι καλύτερα να δίνουμε (αν και οι απόψεις του Alucard με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο) τίθεται ένα μεγάλο ζήτημα σχετικά τις αλλαγές στις ημερομηνίες εξέτασης όσων μαθημάτων δίνονταν στις 18.00. Η σχολή μετέφερε αυτά τα μαθήματα σε random μέρες μπαχαλεύοντας πλήρως το πρόγραμμα εξετάσεων του 9ου εξαμήνου, καθώς δηλώνει ΑΝΙΚΑΝΗ να μας προστατεύσει για εκείνες τις ώρες στη Στουρνάρη. Τα παραπάνω δεν τα λέω από το κεφάλι μου, αλλά επειδή πήγα σήμερα από τη γραμματεία μπας και αλλάξει κάτι...
-
strangelic
- Έτος εισαγωγής: 2005
τις ωρες της πορειας μονο.... 10 με 4 καπως ετσι...kavourdista-amugdala έγραψε:όταν έχει πανεργατικές τα ΜΜΜ λειτουργούν κανονικά για να διευκολύνουν τη μετακίνηση των διαδηλωτών
Η σιωπή είναι συνενοχή...
şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
şiddet büyüleyicidir,şiddet umuttur, umutsuz ve sessiz bir dünyada ...
(Η Βίαιη αντίσταση είναι η μόνη ελπίδα σε μια χώρα δίχως ελπίδα και φωνή)
- m.q.n.i.n.a
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

Για την εξέταση της Οδοποιίας Ι στις 23/02 ρώτησα πριν λίγες μέρες τον Γλαρό και τον Καλτσούνη αν συζητιέται αναβολή λόγω της απεργίας. Και οι δύο μου απάντησαν ότι μέχρι στιγμής δεν γνώριζαν τίποτα σχετικό, και πως και οι ίδιοι θα περιμένουν να ειδοποιηθούν από τη Σχολή. Μου σχολίασαν μάλιστα "είναι νωρίς ακόμα να ρωτάς, αφού κάθε φορά η σχολή βγάζει την ανακοίνωση δυο-τρεις μέρες πριν, και εμείς ως τότε περιμένουμε"ingenieurin26 έγραψε:οι εξετάσεις εκείνης της μέρας δεν θα γίνουν Ζωγράφου λόγω απεργίας, αλλά επειδή η εξέταση της οδοποιίας γίνεται Ζωγράφου. Νομίζω πως τελευταία στιγμή θα αναβληθούν οι εξετάσεις εκείνης της ημέρας όπως έχει γίνει ήδη σε άλλες σχολές.alienson έγραψε:συγγνωμη αλλα μολις παρατηρησα οτι το νεο προγραμμα λεει οτι στις 23/02(ημερα πανεργατικης απεργιας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ) η εξεταστικη θα γινει κανονικα απλως θα ειναι στου Ζωγραφου.....ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ??!μονο εγω το βρισκω παραλογο....?
(προς αποφυγή παρεξηγήσεων να διευκρινήσω ότι ήταν ευγενέστατοι και μου έδωσαν να καταλάβω ότι δεν περνάει από το χέρι τους και επομένως θα περιμένουν και αυτοί και εμείς τυχόν ανακοίνωση από τη γραμματεία - την τελευταία στιγμή όπως πάντα, για να μη χαλάμε και την παράδοση)
Αποτελέσματα Χειμερινής Εξεταστικής 2010-11
Αν μάθει κανείς κάτι για προβολή γραπτών ας ενημερώσει...Kouf έγραψε:Τεχνικη Μηχανική ΙΙΙ στο ισογειο του κτιριου της αντοχης υλικών.
- Kouf
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2009
Re: Αποτελέσματα Χειμερινής Εξεταστικής 2010-11
Παντως δεν εγραφε κατι για προβολη γραπτωνsepsis έγραψε:Αν μάθει κανείς κάτι για προβολή γραπτών ας ενημερώσει...Kouf έγραψε:Τεχνικη Μηχανική ΙΙΙ στο ισογειο του κτιριου της αντοχης υλικών.
Πάθος για ζωή
Να ρωτησω κατι εντελως ασχετο;;Αλλα ειναι μια απορια που την εχω απο την αρχη της εξεταστικης...Υπαρχει καποιος λογος που η οδοποιια δινεται ζωγραφου;
-
tsiou
- Σημαντική βοήθεια & οικονομική ενίσχυση στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2006
Γιατί πρέπει και ο Κανελλαϊδης έχει @@... Τόσο απλά...
Spoiler: showΈνας Κανελλαΐδης μας χρειάζεται ολωνών... Προτείνω Κανελλαΐδη για πλανητάρχη
Spoiler: showΈνας Κανελλαΐδης μας χρειάζεται ολωνών... Προτείνω Κανελλαΐδη για πλανητάρχη
Give me a place to stand, and I will move the Earth.
Αφοπλιστικοτατη μεν η απαντηση σου...Ευχαριστω!!!