Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Υδρολογία (2014-15)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τεχνική Υδρολογία (2014-15)
γνωριζει κανεις πως λυνεται το θεμα 6 και 7 απο τη θεωρια του 2015?
πως μπορω να ανεβασω μια φωτο εδω?
Πας απάντηση ,προσθήκη συνημμένου κι ανεβάζειςelenkrem έγραψε:πως μπορω να ανεβασω μια φωτο εδω?
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
αυτη δεν ειναι η λυση στην 2 ..(χωρις τη βασικη )
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
Ναι έτσι νομίζω ότι είναι! 
Για το 6 νομίζω χρησιμοποιούμε τον τύπο Q=K*A*J, K=0.25, J=(120-110)/2000, A=30*2000giorgio88 έγραψε:γνωριζει κανεις πως λυνεται το θεμα 6 και 7 απο τη θεωρια του 2015?
Για το 7 πρέπει να είναι ο τύπος S=ΔU/AΔφ και λύνεις ως προς ΔU/Α=Δφ*S, αλλά το ενεργό πορώδες δεν ξέρω που το χρησιμοποιείς.
Μπορει να μας διαφωτισει κανεις για την ασκηση 1 των θεματων κανονικης 2014 2015 πως μπορουμε να βρουμε το πλημμυρογραφημα που προκαλεσε η βροχη των 30 λεπτων ?
Θα βρεις το ΜΥ1 από το πλημμυρογράφημα που δίνει η άσκηση και μετά αυτό το μετατρέπεις με την καμπύλη S σε MY0.5, δλδ 0.5h=30λεπτά με i=10mm/0.5h=20mm/h. Πιθανόν να χρειάζεται να βρούμε ανά 0.5h τα Q από το πλημμυρογράφημα που μας δίνει με γραμμική παρεμβολή;
Επειδή όσο βλέπω τα θέματα της θεωρίας, τόσο περισσότερο εκνευρίζομαι...
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο θεωρητικό κομμάτι;
Για παράδειγμα το πινακάκι στο 3ο θέμα,πώς το χρησιμοποιούμε;
Από τη διακινδύνευση και την σχέση των ομβρίων θα βρούμε Τ και h. Μετά,τα ποσοστά τι φάση?

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στο θεωρητικό κομμάτι;
Για παράδειγμα το πινακάκι στο 3ο θέμα,πώς το χρησιμοποιούμε;
Από τη διακινδύνευση και την σχέση των ομβρίων θα βρούμε Τ και h. Μετά,τα ποσοστά τι φάση?
Συμφωνω μαζι σου ,αλλα το θεμα μου ειναι ποσο θα κατεβασω την S που θα βρω 0,5?δε γινεταιsepsis έγραψε:Θα βρεις το ΜΥ1 από το πλημμυρογράφημα που δίνει η άσκηση και μετά αυτό το μετατρέπεις με την καμπύλη S σε MY0.5, δλδ 0.5h=30λεπτά με i=10mm/0.5h=20mm/h. Πιθανόν να χρειάζεται να βρούμε ανά 0.5h τα Q από το πλημμυρογράφημα που μας δίνει με γραμμική παρεμβολή;