Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Οδοποιία I (2010-11)
Συντονιστής: University Editors
- morisson
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Re: Οδοποιία I (2010-11)
Το ίδιο ακριβώς είχα κάνει και εγώ defonseca και ρώτησα το Γλαρό για αυτό.Κανένα πρόβλημα! 
...brothers and sisters of the pale forest
children of night
who among you will run with the hunt?
children of night
who among you will run with the hunt?
ευχαριστω morisson!!
οταν λεει οτι οι κλισεις στη μηκοτομη να ειναι μικροτερες του 8%, η καθεμια ξεχωριστα η αυτο το Δs=s1-s2 στο τοξο στρογγυλευσης?
-
kavourdista-amugdala
Η κάθε μία ξεχωριστά. Άλλωστε (νομίζω) το θέμα μιλά ρητά στην εκφώνηση για κατά μήκος κλίσεις.
Ήμουν αντάμης, δε θα πεθάνω κιότης κι αναδρομάρης χορτασμένος και προδότης
Πόσες στροφές βγαίνουν στο φετινό θέμα?
Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως 60% των τοπ φοιτητών είναι ρεαλιστικά ανεπαρκείς...
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
4:Δύο αριστερόστροφες,δύο δεξιόστροφες.
Θνξ λυμπε. Μικρες ακτινες μικρες ευθηγραμειες. Θελει παραδωση της ισοκλινους σε ριζοχαρτο η μονο το τελικο σχεδιο?
Μου είναι δύσκολο να πιστέψω πως 60% των τοπ φοιτητών είναι ρεαλιστικά ανεπαρκείς...
Καλησπέρα παιδιά, μπορεί να μου πει κάποιος στις διατομές, γιατί περνουμε διακεκομμένες γραμμές κάτω απ'το έδαφος στα επιχώματα και σε πόση απόσταση πρέπει να τις φέρουμε??
Ακόμη, για τους αναβαθμούς διάβασα ότι πρεπει να τουσς σχεδιάσουμε εάν έχουμε κλίση μεγαλύτερη απο 10%. Δλδη ποιά ακριβώς κλίση μετράμε??
Ακόμη, για τους αναβαθμούς διάβασα ότι πρεπει να τουσς σχεδιάσουμε εάν έχουμε κλίση μεγαλύτερη απο 10%. Δλδη ποιά ακριβώς κλίση μετράμε??
- lybe33
- Επίτιμο μέλος
Πέρνα την ισοκλινή με ένα πενάκι στο τοπογραφικό,αλλά διαφορετικό χρώμα από την οριζοντιογραφία.pap έγραψε:Θελει παραδοση της ισοκλινους σε ριζοχαρτο η μονο το τελικο σχεδιο?
Δεν ξέρω:σε κάποια πρότυπα σχέδια τις έχει φέρει,σε κάποια άλλα όχι.Εγώ πάντως τις έφερα με το μάτι ώστε να μοιάζει με το πρότυπο.destiny έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, μπορεί να μου πει κάποιος στις διατομές, γιατί περνουμε διακεκομμένες γραμμές κάτω απ'το έδαφος στα επιχώματα και σε πόση απόσταση πρέπει να τις φέρουμε??
Αν η κλίση του εδάφους είναι μεγαλύτερη από 10 μοίρες (και όχι 10%) χρειάζονται αναβαθμοί.Για περισσότερα δες και προηγούμενα ποστ.destiny έγραψε:Ακόμη, για τους αναβαθμούς διάβασα ότι πρεπει να τουσς σχεδιάσουμε εάν έχουμε κλίση μεγαλύτερη απο 10%. Δλδη ποιά ακριβώς κλίση μετράμε??
Παιδια 2 ερωτησεις για τη μηκοτομη.
1. το μηκος του σχεδιου βγαινει (αρκετα) μεγαλυτερο απο την οριζοντιογραφια, εχω κανει κατι λαθος η' ετσι βγαινει?
2. οταν φτιαξουμε τη μηκοτομη, τα s1, s2 ειναι τα πρωτα που θα υπολογισουμε? και πως? γραφικα?
1. το μηκος του σχεδιου βγαινει (αρκετα) μεγαλυτερο απο την οριζοντιογραφια, εχω κανει κατι λαθος η' ετσι βγαινει?
2. οταν φτιαξουμε τη μηκοτομη, τα s1, s2 ειναι τα πρωτα που θα υπολογισουμε? και πως? γραφικα?