architect έγραψε:ο Τρέζος δεν είπε τα μεσαία ανοίγματα να τα πάρουμε ως μονόπακτες , δηλ. α=0,8 , θεωρώντας ότι ο πρόβολος "δεν είναι ικανός" να πακτώσει από τη μεριά του την πλάκα?
το θυμάμαι λάθος ??
Δεν είμαι στο τμήμα του κ. Τρέζου...Δεν ξέρω τι έχει πει στο τμήμα του.Απλά ανέφερα τη θεωρία.Τώρα δεν ξέρω αν το μήκος του προβόλου θεωρείται επαρκές για να πακτώσει την πλάκα.
Saw you riding on a moon cloud, saw you walking on a whirlpool, from the corner of my eye, I saw you.
Saw you sitting on a sunbeam, in the middle of my daydream, Oh my Lady Fantasy, I love you.
edit: Στο σημερινό μάθημα 29/11 διευκρινίστηκε στρογγυλοποίηση στο επόμενο εκατοστό ή μισό εκατοστό προς τα κάτω. πχΦ12/10,3->Φ12/10. Τόσο στην απόσταση των οπλισμών όσο και των συνδετήρων. Ειδικά για τους συνδετήρες που έγινε η ερώτηση στρογγυλοποίηση στο επόμενο εκατοστό προς τα κάτω. (Για τους διαμήκεις η ερώτηση έγινε από παιδί στο διάλειμμα.)
Ο Γιαννόπουλος είπε στο τελευταίο μάθημα οτί η παραδοση θα γίνει σε 2 εβδομάδες το Σάββατο. Δηλαδή το μεθεπόμενο Σάββατο. Επίσης είπε οτι θα κάνουμε εκτακτο μάθημα την Τρίτη 27/11 και ώρα 14.30-16.30.
dimtsap έγραψε:Παράδοση θέματος
Η 1η παράδοση θέματος θα γίνει το Σάββατο 8/12/12. Σε επόμενη ανακοίνωση θα καθοριστεί και χρονικό διάστημα συναρτήσει του επωνύμου.
Ναι είδα και εγώ το πήρα σε mail μόλις τώρα. Ούτε παραγγελία να έκανα, μέσα σε μια ώρα από την απορία μου, απάντησε ο ίδιος ο Τρέζος. Λέτε να διαβάζει mqn;;