Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Τεχνική Υδρολογία (2014-15)
Συντονιστής: University Editors
Re: Τεχνική Υδρολογία (2014-15)
Πάντως θεωρητικά για να κάνω το MY0.5 πρέπει το βήμα να είναι σίγουρα <= 0.5, (ε, 0.5h το παίρνουμε), άρα πρέπει να τροποποιήσουμε τη διάρκεια αυτού που μας δίνει. Λογικά με γραμμική παρεμβολή γίνεται αλλά μου φαίνεται πολλή δουλειά. Εγώ θα το έκανα διά δύο απλοποιητικά.
Καλά ναι, διαιρώντας με 2. 
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
ρε παιδια αμα μετατρεψουμε το πλημμυρογραφημα της μιας ωρας (το δεδομενο ) σε πλημμυρογραφημα των 30 λεπτων θα μας δωσει κατευθειαν το ΜΥΓ των 30 λεπτων ..απο εκει δεν μπορουμε με την αρχη της αναλογιας να βρουμε το ζητουμενο πλημμυρογραφημα των 30 λεπτων ?
σκεφτηκα αν μπορουμε να υποθεσουμε οτι αφου 1/0.5=2 να κανουμε τη διαδικασια σα να εχουμε 2/1=2 δηλ μετατροπη ΜΥΓ2 σε ΜΥΓ1 με χρηση της καμπυλης S
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
όχι γτ το πλημμυρογράφημα που σου δίνει είναι για βροχή μιας ώρας. Απλά εσύ αλλάζεις το βήμα σε 0.5 αντί για 1h. Δεν έχει σχέση το βήμα με τη διάρκεια της βροχής.elenkrem έγραψε:ρε παιδια αμα μετατρεψουμε το πλημμυρογραφημα της μιας ωρας (το δεδομενο ) σε πλημμυρογραφημα των 30 λεπτων θα μας δωσει κατευθειαν το ΜΥΓ των 30 λεπτων ..απο εκει δεν μπορουμε με την αρχη της αναλογιας να βρουμε το ζητουμενο πλημμυρογραφημα των 30 λεπτων ?
Θεμα 2 θεωρίας του 2014-15 ξερει κανεις την απάντηση ??
Θεωρία είναι όλα ανοιχτά από φέτος.jamaouaa έγραψε:θεωρια ειναι ολα κλειστα ,μπορουμε να την εχουμε στις ασκησεις;Ηχώ έγραψε:την Ματινα μπορούμε να την έχουμε και στην θεωρία?
Γι'αυτό μπήκαν και τα θέματα που μπήκαν στη θεωρία!
...άνθρωπέ μου τι ξεφτίλα,να σου χαλάνε τ'όνειρο κι εσύ να τους αφήνεις...
αυτο?
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή την δημοσίευση.
γνωριζει κάποιος στα θεματα με την μεση τιμη τιμη και την τυπικη αποκλιση και τις ανισοτητες πως βρισκω πως πηγαινει η ανισωση?θεμα 3 σεπτεμβριου 2014
- harrismenidi
- Έτος εισαγωγής: 2014
καλησπερα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω κατι γιατι σημερα στην αιθουσα που γραφαμε τεχνικη υδρολογια εγινε κατι που δεν περιμενα... Οταν γραφαμε ασκησεις γραφαμε με οτι σημειωσεις θελαμε ανοιχτα; γιατι σε εμας επετρεπαν μονο το βιβλιο και τις 10 ασκησεις που εκαναν μεσα στην αιθουσα ενω εμαθα σε αλλες αιθουσες μπορουσαν να εχουν οποιαδηποτε σημειωση ηθελαν... Απλα θελω να δω αν εγινε αυτο μονο στην δικη μας αιθουσα οσοι γραφαμε ή εγινε και σε αλλες αιθουσες....