Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2008-09: Ερωτήσεις & Σχόλια
Συντονιστής: University Editors
Re: Αποτελέσματα Εαρινής Εξεταστικής 2008-09: Ερωτήσεις & Σχόλια
Ενδιαφέρουσα πληροφορία... Δεν το γνώριζα αυτό δάσκαλε...
ξέρει κανείς αν και πότε και πού γίνονται ανακοινώσεις από τον Κ Γιαννόπουλο για να δούμε τα γραπτά μας στη φόρτραν?
Αρχιεπίσκοπος Άρειος ο Α'
-
Lost.in.Athens
- Επίτιμο μέλος
- Έτος εισαγωγής: 2008
Τι; Βάζει και αυτός άκυρους βαθμούς;
Δηλαδή να μην περιμένουμε και πολλά πολλά εμείς που ακόμα δεν μας έχουν βάλει το βαθμό μας ε; Τι τραβάμε οι κακόμοιροι... 
πάντως είναι πράγματα αυτά,να ανακοινώνονται οι μισοί βαθμοί- και μάλιστα του ιδιου τμήματος-και τους υπολοιπους να μας έχουν να περιμένουμε???? 
οι βαθμοι στατικης 3 υπαρχουν στα ντοσιε στο θυρωρειο των κτιριων μας? την δευτερα θα ειναι ανοιχτα??
να ρωτήσω κατι: ο Γιαννόπουλος συνηθιζει να 'ξεχναει' να αναρτήσει βαθμολογιες φοιτητών;;;;;
ενω εδωσα κανονικα προγραμματισμο, ο βαθμος μου εδώ και μια βδομάδα δεν εχει αναρτηθει.......προφανως η γραμματεια δεν το σηκώνει......καμια προταση;;;;-περα απο το να ηρεμησω και να απολαυσω τις διακοπες μου!!!
-
ή εστω να απαντησει κανενας άλλος αν του εχει συμβει κατι παρόμοιο....
ενω εδωσα κανονικα προγραμματισμο, ο βαθμος μου εδώ και μια βδομάδα δεν εχει αναρτηθει.......προφανως η γραμματεια δεν το σηκώνει......καμια προταση;;;;-περα απο το να ηρεμησω και να απολαυσω τις διακοπες μου!!!
ή εστω να απαντησει κανενας άλλος αν του εχει συμβει κατι παρόμοιο....
Ναι βρε matty ηρέμησε. Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει..προφανώς και σε κάποιους άλλους. Εκτος κι αν έχει κάτι προσωπικό μαζί μας ο k. Γιαννόπουλος
Λογικά κάποια στιγμή θα μας τα βγάλουν..το ποτε τώρα είναι βασικό ερώτημα..
Λογικά κάποια στιγμή θα μας τα βγάλουν..το ποτε τώρα είναι βασικό ερώτημα..
Τελευταία επεξεργασία από 1 και ingenieurin26, έχει επεξεργασθεί 0 φορά/ες συνολικά
Αιτία: Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish
Αιτία: Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish
γνωρίζει μήπως κανείς εάν εχουν βγει τα αποτελέσματα της αλληλεπίδρασης εδάφους-κατασκευής; ή εάν έχει σταλεί κάποιο mail απο τον κ.Γκαζέτα που να ανακοινώνει τα αποτελέσματα;
amanda έγραψε:γνωρίζει μήπως κανείς εάν εχουν βγει τα αποτελέσματα της αλληλεπίδρασης εδάφους-κατασκευής; ή εάν έχει σταλεί κάποιο mail απο τον κ.Γκαζέτα που να ανακοινώνει τα αποτελέσματα;
Μας τα έστειλε ο Γκαζέτας στο mail μας.
Ποιο mail ακριβώς?Κοιταξα στους χρηστες του μαθηματος στο mycourses και ειμαι μεσα..αλλά ούτε ίχνος απο mail.Προφανώς οι φετινοι(εστω οσοι ετυχε να ειστε σε εκεινο το μαθημα)του γραψατε σε κόλλα τα mail σας..κατι τετοιο δεν εγινε?