Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Στατική ΙΙ (2012-13)
Συντονιστής: University Editors
Re: Στατική ΙΙ (2012-13)
οτι το δl=0 για τη ραβδο
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
Oκ αυτό,είναι λογικόthev έγραψε:οτι το δl=0 για τη ραβδο
Όταν το λέει για τη δοκό όμως τι σημαίνει;;;
Ότι δεν έχω στροφή εκεί μήπως;;;
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Νομίζω ότι το ΕΑ (και το GA) είναι άπειρο δηλαδή δεν λαμβάνουμε αξονικές και τέμνουσες δυνάμεις υπόψη όταν υπολόγίζουμε μετακινήσεις, δείκτες ευκαμψίας κτλ....
Και το Ι δεν επηρεάζεται όμως;;;Man0s έγραψε:Νομίζω ότι το ΕΑ (και το GA) είναι άπειρο δηλαδή δεν λαμβάνουμε αξονικές και τέμνουσες δυνάμεις υπόψη όταν υπολόγίζουμε μετακινήσεις, δείκτες ευκαμψίας κτλ....
Νομίζω ότι κι αυτό απειρίζεται...
"Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα"
Albert Einstein
Albert Einstein
Δεν ξέρω, η αλήθεια είναι ότι συνήθως σε ασκήσεις βλέπω να απειρίζεται το γινόμενο ΕΑ και όχι μόνο το εμβαδό... Τα ποιοτικά είναι πικρή ιστορία... 
Άστα...Man0s έγραψε:Δεν ξέρω, η αλήθεια είναι ότι συνήθως σε ασκήσεις βλέπω να απειρίζεται το γινόμενο ΕΑ και όχι μόνο το εμβαδό... Τα ποιοτικά είναι πικρή ιστορία...
Το περιέργο είναι ότι αυτό που ρωτάω το έλεγε σε ποιοτικό...
Albert Einstein
Albert Einstein
μπορει να μου κπ οταν παιρνω ροπες ως προς τον πολο περιστροφης οι δυναμεις-αντιδρασεις των οποιων παιρνω τις ροπες πρεπει να εχουν συγκεκριμενη φορα ή τυχαια ???
"Στόχευε για το φεγγάρι, ακόμη και αν αστοχήσεις θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στ΄αστέρια." (Πλατωνας) Άλλωστε η αστοχία είναι ευτυχία!!! (Εδαφ. ΙΙ)
Ποσοτικό εννοούσαΚοκός έγραψε:Άστα...Man0s έγραψε:Δεν ξέρω, η αλήθεια είναι ότι συνήθως σε ασκήσεις βλέπω να απειρίζεται το γινόμενο ΕΑ και όχι μόνο το εμβαδό... Τα ποιοτικά είναι πικρή ιστορία...
Το περιέργο είναι ότι αυτό που ρωτάω το έλεγε σε ποιοτικό...
@thev
Νομίζω τις παίρνεις θετικές πάντα (και τις ροπές και τις τέμνουσες) , αλλά πρέπει πρώτα να τις έχεις εκφράσει συναρτήσει των άγνωστων κινηματικών μεγεθών σου...
Albert Einstein
Albert Einstein
-
sofk
- Σημαντική βοήθεια στο MQN.gr

- Έτος εισαγωγής: 2010
Έχει κανείς ιδέα γιατί στην άσκηση 19 από τις ασκήσεις του Κουμούση (γ.ε.) στον φορέα 4 δεν "πέφτει" η εσωτερική άρθρωση του κόμβου 4;;;
γενικής φύσεως απορία
αν κρίνω από τα παλιά θέματα δεν μας λένε τι μέθοδο να ακολουθήσουμε για την επίλυση;
αν κρίνω από τα παλιά θέματα δεν μας λένε τι μέθοδο να ακολουθήσουμε για την επίλυση;
la beaute est dans la rue......