Ενημερώση κάθε 15 δευτερόλεπτα
Λίγο παλιά η δημοσίευσηmanolisorf έγραψε:ρε παιδια σας ηρθε το mail απο το excel file? αν ναι ας το ανεβασει καποιος. ευχαριστω
Συντονιστής: University Editors
Λίγο παλιά η δημοσίευσηmanolisorf έγραψε:ρε παιδια σας ηρθε το mail απο το excel file? αν ναι ας το ανεβασει καποιος. ευχαριστω
Θέλει και λίγη παρακολούθηση τον πρώτο μήνα για να καταλάβεις τι παίζει.3gourounakia έγραψε:Απορω πως περναται αυτο το μαθημα με Ματινα (εκτος αν εχω παραλειψει κατι πολυ σημαντικο)
Εγώ έκοψα τη ράβδο στη μέση κάνοντας μια τομή αμέσως δεξιά του ελαστικού κόμβου και θεώρησα τον ελ. κόμβο στο άκρο του ενός κομματιού της ράβδου, ενώ το άλλο άκρο το θεώρησα αμφίπακτο. Δεν ξέρω αν αυτός ήταν ο σωστός τρόπος επίλυσης πάντως το μάθημα το πέρασα.havale_tsoglan έγραψε:Στην προηγούμενη εξέταση είχε πέσει ελαστικός κόμβος ΣΤΗ ΜΕΣΗ μιας ράβδου!Το έλυσε κανείς να μας πει τι μεθολογία ακολούθησε στο περίπου??
Δηλαδή τι ακριβώς έκανες?Εμένα γιατί μου φαίνεται πως λύνεται σα ράβδος με εσωτερική άρθρωση,που συμπυκνώνεις αριστερά και δεξιά τους μη κοινούς βαθμούς ελευθερίας (τις ροπές εδώ,αλλά με τον τρόπο που συμπυκνώνεται ένας ελαστικός κόμβος) και μετά δημιουργείς υπερστοιχείο συμπυκνώνοντας τους κοινούς β.ε??Όποιος ξέρει ας απαντήσει επειγόντως!!DimaCivil έγραψε:manolisorf έγραψε:Καλημεραααα... για ριχτε καμια ιδεα ρε παιδια πως λυνοτανε το 2ρο θεμα.. ειναι λαθος που το πειρα υπερστοιχειο και μετα συμπυκωσα το βαθμο ελευθεριας του ελαστικου κομβου?